Haberler

Necati Selvitop, Şalpazarı İçin Proje Peşinde

Şalpazarı Belediye Başkanı aday adaylarından Necati Selvitop, İstanbul'da hemşerileri ile buluştu.

Şalpazarı Belediye Başkanı aday adaylarından Necati Selvitop, İstanbul'da hemşerileri ile buluştu.

Necati Selvitop, Trabzonspor-Sivasspor futbol müsabakasını Samandıra'daki Şalpazarılı hemşerileri ile birlikte izlemenin keyfini yaşarken, burada yoğun ilgiyle karşılanan Selvitop'a, maçtan sonra Ağasar Şalpazarılılar Sancaktepe Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin Samandıra'daki lokalinde sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

Süpriz doğum günü kutlamasından çok mutlu olduğunu dile getiren Necati Selvitop, AK Parti'den Şalpazarı Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu ve hazırladığı projelerini anlattı. Diğer aday adaylarının artıları ve eksilerini anlatarak kendisinin ne kadar Şalpazarı'na başkan olması noktasında elzem olduğunu belirten Selvitop, Şalpazarı içerisinden geçen dere ıslahı için DSİ ile çalışma yapıp projenin hazırlandığını söyledi.

Selvitop, "Bu proje doğrultusunda derenin kenarı ile yapılacak alternatif transit yol güzergahına; üç dinlenme tesisi bir üç yıldızlı otel yapılacak. Bu işletmelerin tüm personeli, kurulacak Şalmek'de eğitilerek Şalpazarılı işşiz gençlerimizden temin edilecek. Yapılacak ışıklandırmalı yürüyüş yolu ilçe halkı hizmetine sunulacak. Buradan çıkan alana bir kültür merkezi kurulacağını, kapalı yürüyüş yolu ve park alanları yapılacağını, belediye parkının hayırsever iş adamları tarafından yap-işlet devret modeliyle yapılacak" dedi.

Bütün mahalle yollarının beton veya asfalt olması noktasında projenin hazır olduğunu vurgulayan Selvitop, bütün mahallelere partili partisiz gözetmeksizin su verileceğini ev musluklarından suların şarıl şarıl akacağını, Acısu'daki açık alanın Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan kiralanıp mesire alanı yapılarak ilçeye kazandırılacağını söyledi. Selvitop "Tüm yaylalarımızın yolları betonlanacak. Şalpazarı Hastanesi'nin bütün bölümlerinin çalışır hale getireceğiz. Belediye birimlerinin işler hale getireceğiz. Şalpazarı'nda bir kutuplaşmanın olduğunu gözlemledim, Şalpazarı'nın 30 mahallesinin ve yaşayan 11 bin nüfusun, gurbetteki sivil toplum kuruluşlarımızın sorunlarını biliyoruz. Dersimizi iyi çalıştık. Tüm bu hizmetlerimizi üç noktadan Şalpazarı'nı yöneterek birlik ve beraberliğimizi sağlayacağız. Şalpazarı'nı halk ve akil kişilerle birlikte yöneteceğiz. Şalpazarı'na 70 yataklı yaşlılar evi yapacağız. ilçeden yaşanan göçün önüne geçeceğiz" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necati Selvitop Trabzonspor Şalpazarı İstanbul Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title