Haberler

Necati Şaşmaz'ın Ortak Olduğu Nova, Vergi Rekortmeni Oldu

Güncelleme:

Bolu Defterdarlığı, 2013 yılı kurumlar vergi rekortmenlerini açıkladı. Bolu'daki ilk 100 rekortmen listeye Gerede'den 20 firma girdi.

Kimyacılar, dericiler ve akaryakıt işletmecileri bu yıl da üst sıraları kimseye kaptırmadı.

Bolu kurumlar vergisi rekortmenler listesinin 4'üncü sırasında yer alan Nova Orman Ürünleri A.Ş., Gerede'de en fazla vergi veren firma olmayı başararak Gerede Vergi Rekortmenliği unvanını korudu.

950 MİLYON VERGİ

Kurtlar Vadisi Pusu'nun başrol oyuncusu Polat Alemdar rolündeki Necati Şaşmaz'ın da ortağı olduğu Nova Orman Ürünleri, 950 milyon 473 bin 97 TL vergiyle ilk sıraya yerleşirken, Bolu kurumlar vergisi rekortmenleri listesinin 5'inci sırasında yer alan Arba Kimya, Gerede rekortmenler listesinin ikinci sırasında yer aldı. Rekortmenler listesinin 3'üncüsü ise deri sanayinden oldu. Birlik Deri Tic. Ltd. Şti. 817 milyon 796 bin 16 TL ödediği vergi ile il listesinde 29, Gerede'de ise 3'üncü sıradaki yerini aldı.

ÜRETİMİ ARTIRDI

Gerede'de istihdam ettiği personel sayısı ve vizyonu ile dünyada adından söz ettiren Nova Orman Ürünleri A.Ş., bu yıl rekortmenler listesinin en tepesinde yer alışıyla üretim hacmini artırdığını bir kez daha kanıtladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Necati Şaşmaz Gerede Bolu Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı soda yasaklandı mı? Beypazarı sodada bor mu var? Beypazarı açıklama yaptı mı? Barcelona-PSG maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Barcelona-PSG maçı şifresiz mi? 16 Nisan 2024 Salı Yayın akışı! Bugün kanallarda ne var? Bugün hangi diziler var? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 16 Mart Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? WhatsApp uçtan uca şifreleme nedir, neden değişir? Uçtan uca şifreleme nasıl çalışır? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? 16 Nisan baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (28)

helal olsun:

Helal olsun, en azindan ülkeye faydali bir is yapiyor, isdihdam sagliyor ve dürüstce vergisini veriyor, kilictaroglu ve bdp liler örnek alsin

31
13
yanıtYanıtla
ŞAHİN MORKOÇ:

size öpüşmeli diziler olsa hoşunuza gider çoluk çocuk oturup beraber izlersinin kurtlar vadisi ertozim değil milli duygular içerir herkesi kurtlar vadisine davet etdiyorum

23
13
yanıtYanıtla
FAfa@gmail.com:

MİLLİ DUYGULAR İÇİN TARİHİMİZE BAKMAK YETERLİ AÇIP KİTAP OKU BİRAZ KURTLAR VADİSİNDE MİLLİ DUYGUYU BULAMIYORUM SİYASİ YÖNLENDİRME VAR DİZİDE

yanıt0
yanıt0
Adınız YazınN:

DARISI HAYIRSEVER REZANIN BAŞINA....

29
1
yanıtYanıtla
WW:

HELAL OLSUN. YANINDA ÜÇ BEŞ KARIYLA HABER OLMUYO VERGİ REKORTMENİ OLARAK HABER OLUYO, BU NECATİ HARBİDEN POLAT HEE :D

24
6
yanıtYanıtla
HAKAN:

HELAL SANA CANIM NECATİM,ANCAK SİZLER KURTARABİLİRSİNİZ BU ÜLKEYİ,HAİNLERİN,BALYOZCULARIN,ERGENEKONCULARIN,GEZİCİLERİN VE KAN EMİCİLERİN ELİNDEN.

9
20
yanıtYanıtla
cerkez:

adam gercek vatansever ,o kadar zengin varken Necati Sasmaz in ortak oldugu firma bu basariyi yakalamissa helal olsun demek gerekir

15
9
yanıtYanıtla
HAKAN:

ADAMIN DİBİSİN DİBİ NECATİ ABİ,ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN.ALLAH SİZ DEĞERLİ SNATÇILARIMIZIN SAYISINI ARTTIRSIN,ÖBÜR HAİNLERİDE BİRAN EVVEL KAHRU PERİŞAN EYLESİN.VATANINA,MİLLETİNE YANİ EKMEK YEDİĞİ TOPRAKLARA VE İÇİNDE YAŞAYAN İNSANLARA HİZMET ETMEYENLERE YANİ.AMİN.

13
9
yanıtYanıtla
VALLA HELAL OLSUN:

EN AZINDAN DİĞER SANATÇI MÜSVEDDELERİ GİBİ 2 KARIYLA DİSKOLARDA BOY GÖSTERİP REKLAM YAPMIYOR,MİLLETİNE VE ÜLKESİNE HİZMETİYLE REKLAM OLUYOR,BEN BUNLARA ARTİST VEYA SANATÇI DERİM İŞTE ,DİĞERLERİDE ÖYLE PAVYON PAVYON,DİSKO DİSKO SÜRTSÜNLER,MİLLET HERŞEYİ GÖRÜYOR.

16
3
yanıtYanıtla
geredeli:

helal olsun. Allah hayırlı işler versin

9
7
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title