Haberler

Necati Şaşmaz, İkinci Kez Umreye Gitti

Güncelleme:

"İnşallah tekrar nasip olur" diyen Kurtlar Vadisi Pusu'nun başrol oyuncusu Necati Şaşmaz bir kez daha umre yaptı. Şaşmaz'ın fotoğrafları sosyal medyadan paylaşıldı.

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi Pusu'da canlandırdığı Polat Alemdar karakteri ile zirveye çıkan Necati Şaşmaz'ın umre fotoğrafları Twitter'da paylaşıldı.

"İNŞALLAH TEKRAR NASİP OLUR" DEMİŞTİ

Başarılı oyuncu önceki umre ziyaretinde gazetecilere açıklama yapmış ve "İnşallah tekrar tekrar nasip olur, yine diğeceğim" demişti.

İşte Şaşmaz'ın umre ziyaretinden kareler;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Twitter Magazin Haberler

500

Yorumlar (25)

DENİZ:

BUADAN ÜLKENİN DELİ DUMRULUNA YARANMAK İÇİN HERTÜRLÜ BOYAYA GİRER

9
22
yanıtYanıtla
MeşecıMobil-ANDROID:

Burada yazılanları görüyorum da olumsuz yazılan yazıları yazanlar insanlıktan nasibini almamış kişiler olarak nitelendiriyorum size ne allah la kul arasına girilmez girse girse şeytan girer siz şeytan mısınız

18
3
yanıtYanıtla
fbliMobil-ANDROID:

adam gider reklam dersiniz gitmez gavur dersiniz ne mal insanlarsiniz

16
3
yanıtYanıtla
zonguçMobil-ANDROID:

milletin duygulariyla oynayip para kazanan odlek

3
15
yanıtYanıtla
Deniz:

Allah kabul etsin. . Ne mutlu sana. . .

16
1
yanıtYanıtla
MelihMobil-IOS:

Mekke'ye gidip geliyor boşa madem sen gerçek Müslümansan o Zaman şitdet içerilikli filimler yapma kurlar vadisini oynadın insanları kendin gibi Polat Alender etsin

1
13
yanıtYanıtla
kağan:

keşke reklam yapmasaydın ibadetini kare kare fotoğraflar çektirip inanmıyorum samimiyetine 13 senedir kurtlar vadisinden milyarlarca dila kazandın. . akp iktidar olunca onların senaryolarında oynadın herhalde gidip reklam yapacaksın herşeyin ucu para para paraaaa

6
8
yanıtYanıtla
yok kutup ayısı:

ayyy çok müslüman acaba dinimizde bu savurganlık israf değil mi. . . garibanı besleyip doyurmak okutmak düğününü yapmak yerine REKLAMINI yapıyor dinle gösteriş yapıyor utanmıyor birde. . . BAKARA da ne güzel bahsediyor kulların yapacaklarından. . . MEVLANA da anlatmış mesnevide bu tip insanları garibim çok sevindim en azından cehennem ateşine bi odunda kendi attı. . . gülüYORUM. . .

3
10
yanıtYanıtla
yok kutup ayısı:

ne zorunuza mı gitti beğenmiyonuz müslüman kardeşlerim?tabii onunkadar müslüman olunca norMAL

yanıt1
yanıt3
AMobil-IOS:

Huzrr islamda

11
2
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title