Haberler

Necati De Şanlıurfaspor'da

Güncelleme:

Bolu'da kamp döneminin son günlerine yaklaşan PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, son olarak kaleci Necati Yılmaz ile bir yıllığına anlaştı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, ÇAYKUR Rizespor'dan Kaleci Necati Yılmaz ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp Futbol Şube Sorumlusu Muhammed Kerem Şimşek ve Sportif Direktör Zafer Tüzün'ün hazır bulunduğu imza töreninde Necati kendisini sarı yeşilli renklere bağlayan imzayı attı.

Şanlıurfaspor'a şampiyonluk yaşamaya geldiğini ifade eden Necati, "İnşallah iki taraf içinde hayırlısı olur. Ben buraya başarılı olmaya geldim. İnşallah bu sezon Urfaspor'un Süper lig özlemini dindiririz" dedi.

NECATİ YILMAZ

Fenerbahçe alt yapısında yetişen 27 yaşındaki futbolcu, sırasıyla Fenerbahçe, Karşıyaka, Konya Selçuklu ve ÇAYKUR Rizespor formaları giymişti.

Futbola Aliağa Belediyespor altyapısında başlayan ve daha sonra Fenerbahçe altyapısına transfer olan Yılmaz, 2006 yılında Fenerbahçe'yle profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takım alındı. Burada hiçbir resmî karşılaşmada görev alamayan Necati, hazırlık kampından sonra PAF takıma verildi. 207-08 sezonun ara transfer döneminden sezon sonuna kadar Karşıyaka'ya kiralandı. Burada ilk resmî karşılaşmasına 11 Mayıs 2008 tarihinde Kartalspor'a karşı oynanan 1. Lig karşılaşmasında çıktı. Sezon sonunda Fenerbahçe'yle olan sözleşmesi karşılıklı fesh edilerek Karşıyaka'ya transfer oldu.

Yılmaz, 2011-12 sezonunun devre arasında sezon sonuna kadar kiralık olarak Konya Şekerspor'a verildi.

20 kez millî takımlara çağrılan Necati Yılmaz, 6 kez Türkiye U-16, 2 kez Türkiye U-17, 3 kez Türkiye U-18, 1 kez Türkiye U-19 forması olmak üzere toplam 12 kez millî formayı giydi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Necati Yılmaz Şanlıurfaspor Fenerbahçe Türkiye Yerel Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title