Haberler

Nebioğlu Beldesinde Kültür Evi

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Nebioğlu beldesinde, Faaliyet gösteren Nebioğlu Ekonomik Sosyal ve Gelişim Derneği kültür evini kahvaltı düzenleyerek basına tanıttı.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Nebioğlu beldesinde, Faaliyet gösteren Nebioğlu Ekonomik Sosyal ve Gelişim Derneği kültür evini kahvaltı düzenleyerek basına tanıttı.

Nebioğlu beldesinde, Faaliyet gösteren Nebioğlu Ekonomik Sosyal ve Gelişim Derneği kültür evini kahvaltı düzenleyerek basına tanıttı. 2000 adet kitabın yer aldığı kültür evinde, sinevizyon ve internet salonlarının da yer alacağı ifade edildi.

Kahvaltıya AKP İlçe Başkanı Bünyamin Bostancı, AKP Başkan Yardımcısı Alaaddin Yeşil, AKP Belde Başkanı Özkan Ertuğrul ve Nebioğlu Yönetim Kurulu katıldılar.

AKP Çaycuma İlçe Başkanı Bünyamin Bostancı, dernek hakkındaki düşüncelerini şöyle belitti, "Ben öncelikle bu derneğimizin kurucularından olan başta Nazmi Abimizi ve diğer yönetimdeki arkadaşlarımızı kutluyorum. Derneğimizin amacını anlatmak adına kendisi bizleri buraya toplamıştır. Bu vesile ile de burada yapılacak olan faaliyetleri öğrenmiş oluyoruz. Derneğimiz daha kuruluş aşamasındaymış ama tüzüğünü inceledik ve gerçekten çok güzel şeyler düşünülüyor. Nebioğlu çok güzel ve çok şirin bir beldemiz. Zaten kültürel ve gelişme seviyesi yüksek olan beldelerimizden bir tanesidir. Ekonomik ve Sosyal Gelişim Derneği adı altında gençlerimizin, çocuklarımızın, hanımlarımızın kızlarımızın ve erkeklerimizin burada istediği kitaplardan okuyarak gelişmesini sağlayacaktır. Buradaki yapılacak olan bazı faaliyetlerden bahsettiler bana Başkanımız ve Nazmi Abi, gerçekten çok güzel şeyler var. İnşallah biz de bunlara katkı sağlayacağız. Dernekler özellikle küçük bölgelerde önemli eksiklikleri doldurmaya yardımcı oluyor. Bu açıdan tebrik ediyorum. Böyle bir çalışma tabi ki özveri istiyor, bu özverileri için emek verenleri kutluyorum. Bundan sonra da çok güzel şeyler olacağına eminim. Bizler de sık sık ziyaret ederek gelişmesi için elimizden geleni yapacağız. Gençlerimiz burada satranç öğrenip oynayacaklar, slayt gösterileri izleyecekler, eğitimlerine katkı sağlanacak düzenlemeler yapılacak, kendi aralarında faaliyet gösterebilecekleri bir yer olarak görüyorum. Daha tam olarak tamamlanmamış ama ben inanıyorum ki tamamlandıktan sonra çok güzel bir yer olacak. Bu çok güzel bir fikir. Ben burada katkıları olan herkesi kutluyorum. Her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum." Nebioğlu Ekonomik Sosyal ve Gelişim Derneği Başkanı Nazmi Yücel ise şunları söyledi, "Yapmak istediğimiz şey Nebioğlu için hayalimizdi ve bu hayalimiz gerçek oldu. Yani kitap olsun, kültürel hayat olsun, yani ekonomik ve sosyal olarak proje üretme adına bizler 7 arkadaş bu işleri başardık. Sağ olsunlar bana destek oldular. Gençlere kitap okuma alışkanlığı, satranç, gerekirse sinema yönünde gençlerimizi geliştirmek istiyoruz. Özellikle kadınları ekonomik olarak projeler üretip, el işlerini değerlendirmek için aracı olacağız. derneğimiz herkese hayırlı uğurlu olsun." - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zonguldak Nebioğlu Çaycuma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title