Haberler

Nebahat Çehre Sinemayı Bıraktı

Güncelleme:

Genç görünümüyle dillerden düşmeyen 72 yaşındaki ünlü oyuncu "Bana teklif gelmiyor. Galiba gişem yok." diyerek sinemayı bıraktığını açıkladı.

Son olarak "Kanlı Ocak" filminde rol alan ünlü oyuncu Nebahat Çehre, yapımcıları eleştiri yağmuruna tutarak sinemayı bıraktığını duyurdu.

"BENİ KAYDA DEĞER BULMUYORLAR"

1961'de 'Yaban Gülüm' ile oyunculuğa başlayan Nebahat Çehre, sinemayı bıraktığını açıkladı."Bizim sinemacılar bana teklif getirmiyor. Galiba gişem yok. 125 filmi yapan biri olarak beni kayda değer bulmuyorlar. Ne yapayım!" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Nebahat Çehre Magazin Haberler

500

Yorumlar (57)

serdar:

yasina göre halen cok güzel bir bayan

23
4
yanıtYanıtla
mobilWeb@haberler.com:

Bu kadın 72 yaşında benim annem 67 annemi ile bu kadını yanyana getirsinler kadın annemin kızı gibi görünür sanırım rahat yaşamak bu

22
0
yanıtYanıtla
JembeyMobil-IOS:

Hay maşallah 72yaşında böyle karım olsa daha ne isterim :)

14
8
yanıtYanıtla
BANATOMA ONATO:

iyi istirahatler teyzecim

17
4
yanıtYanıtla
StuttgartMobil-IOS:

71 Yaşında bazı 18 lik Kızlardan iyi görünüyor

20
1
yanıtYanıtla
koyuna benzeyen köpek tori:

abla senin yaşındakiler mezara giriyor ya da yaşıyor ama artık dinlen köşene çekil. . teklif gelirse değerlendirirsin. . gene de taş gibisin. . 41 kere maşallah. .

17
3
yanıtYanıtla
arnhemmobilWeb@haberler.com:

Git tobe et evinde otur acikda be kadin kazandigini ye zaten yasin gecmis bu yastan sonra filim sahnelerindemi olmek istiyon

11
8
yanıtYanıtla
ceylanmobilWeb@haberler.com:

bu yasta boyle gorunebilmek super..bence bir kitap cikarsin..

16
2
yanıtYanıtla
kartal:

ya canim teyzem canim ninem bu yastan sonra ne yapacan calismayi ben 36 yasinda biktim calismaktan sen 72 oldun hale calisacam dersin birak gencler artik gez toz ya senin artik bu saaten sonra parayada itiyacin yoktur kesin

18
0
yanıtYanıtla
YORUM:

O KADAR GÜZEL Kİ KİM DER 72 YAŞINDA

16
1
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title