Haberler

    Ne Zaman Bitecek Bu Vodafone Arena?

    Rizespor maçının ardından herkes bu soruyu sormaya başladı. Siyah-Beyazlılar’ın Olimpiyat Stadı’ndaki Rizespor maçına sadece 7 bin taraftar geldi… Bu sezon 11 bin kombine satıldı. Bu taraftarlar bile stada gelmedi. Slaven Bilic, "İstanbul’da başka bir saha olsa orada oynardık. Burayı önce beynimizde sahiplenmeliyiz. Psikolojik olarak bunu yapmak zorundayız" diyerek sitemini dile getirdi.

    BOŞ TRİBÜNLER BİZİ ÇOK ETKİLİYOR


    Futbolcular da yaptığı açıklamalarda taraftarın yokluğundan dert yandı. Birçok futbolcu, "Taraftarımız olmadan hiçbir şey yapamayız. Boş tribünler bizi çok etkiliyor. İnşallah Avrupa Ligi maçında stat dolar" diyerek taraftara çağrıda bulundu… Slaven Bilic ve futbolcular dışında yöneticiler de Rizespor maçına gelen taraftar sonrası adeta şoke oldu. Peki ne zaman bitecek bu Vodafone Arena?

    AMAN BU KIŞ ÇOK ÇETİN GEÇMESİN


    Vodafone Arena’nın ocak ayında bitmesinin çok zor olduğu öğrenildi. Yöneticiler, iklim şartlarının iyi geçmesi halinde Arena’nın sezon sonunun son haftalarına açılacağı ifade etti… Kış şartları çok çetin geçerse Vodafone Arena’nın yetişme ihtimali zor. Böyle bir durumda Arena’nın gelecek sezonun ilk maçında açılacağı ifade edildi.

    Akşam

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Slaven Bilic İstanbul Rizespor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title