Haberler

NBA'de Forma Giyen Swift, Silah ve Uyuşturucu Nedeniyle Tutuklandı

Güncelleme:

NBA'de Oklahoma City forması giyen Robert Swift, yasadışı silah barındırma ve uyuşturucu ticareti yapma suçlarından tutuklandı.

NBA'de Seattle SuperSonics ve ismi değiştikten sonra Oklahoma City Thunder formaları giyen ünlü basketbolcu Robert Swift, yasadışı silah barındırmak ve uyuşturucu ticareti yapmaktan tutuklandı.

Sporx'de yer alan habere göre; 2004 ile 2009 yılları arasında NBA'de forma giyen ve sonrasında lüks hayatın verdiği rahatlık nedeniyle spordan uzaklaşan Swift, arasında roket atarın da bulunduğu bir çok silahla yakalandı. Swift'in bir diğer suçu da uyuşturucu ticareti yapması.

"SİLAHLARI, DOLANDIRILDIĞIMIZ İÇİN ALDIK"

Kendisi de eroin bağımlısı olan Robert Swift ile birlikte yakalanan Trygve Bjorkstam, yaptığı açıklamada kendilerini dolandıran insanları olduğunu ve silahları onları durdurmak için aldıklarını söyledi. Polis, Swift'in sentetik uyuşturucu, eroin, marihuana yaprağı ve sayısız silahla yakalandığını rapor etti.

HEPSİ KAYITSIZ SİLAHLAR

Cephaneliği andıran silahların arasında ağır makineli tüfekler, saldırı tüfekleri, testereler, av tüfekleri, kılıç ve roket atarların bulunduğu ve bunların hiçbirinin kayıt altında olmadığı belirtildi.

Henüz 18 yaşında büyük yetenek barındırdığı düşünülen ve Seattle SuperSonics tarafında draft edilen Swift, karıştığı bu olayla Amerika'da gündeme oturdu.


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Oklahoma City Thunder Seattle Swift Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

Mrtrk:

Kılıçlarda OSMANLI ymış. :))

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title