Haberler

Nazlı Öztarhan Star'dan Gönderildi

Güncelleme:

Uğur Dündar'ın Star'dan ayrılmasından sonra ana haber koltuğunu tamamen alan Nazlı Öztarhan'ın Star'dan gönderildiği iddia edildi.

Geçtiğimiz hafta ana haberde PKK için 'terör örgütü', Abdullah Öcalan için 'terörist başı' ifadelerini kullandığı için twitter'da TT olan Öztarhan'ın patron katından çizik yediği ileri sürüldü. Taraftarları ve karşıtları twitter'dan tartışmayı büyütünce olan oldu. Bu durumdan rahatsız olan kanal yönetimi radikal bir karar alarak ana haber spikerini gönderdi.

ÖZTARHAN'I UNUTTURACAK EKRAN YÜZÜ

Bugün ana haberi izlemek için Star TV'yi açanlar Öztarhan yerine ekranda esmer bir spikeri gördü. Nazlı Öztarhan'ın koltuğundaki yeni spiker ekran performansıyla Öztarhan'ı çabuk unutturacağa benziyor.

TWITTER'DAKİ TARTIŞMA

Nazlı Öztarhan, geçtiğimiz günlerde PKK'ya terör örgütü, Abdullah Öcalan'a da terörist dediği için tepki görmüştü. Öztarhan bir kesim tarafından sert bir şekilde eleştirilirken, ünlü spikere destek yağmaya başlamıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Abdullah Öcalan Uğur Dündar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title