Haberler

Nazlı'nın Okulunda Yas

Güncelleme:

3'üncü sınıf öğrencisi küçük Nazlı'nın ölüm haberi, eğitim gördüğü Yılmaz Çetin Sözmen İlkokulu'nda arkadaşlarını ve öğretmenlerini de yasa boğdu.

Dün akşam saatlerinde Gaziantep- Şanlıurfa karayolunda meydana gelen kazada, ağır yaralanarak Nizip Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 9 yaşındaki Nazlı Yıldız, sevk edildiği Gaziantep Çocuk Hastanesi'nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Küçük kızın cesedi, yapılan otopsisinin ardından yakınları tarafından getirildiği Nizip'te kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlıkta defnedildi.

3'üncü sınıf öğrencisi küçük Nazlı'nın ölüm haberi, eğitim gördüğü Yılmaz Çetin Sözmen İlkokulu'nda arkadaşlarını ve öğretmenlerini de yasa boğdu. Sınıf arkadaşları ölüm haberini aldıkları ve sırasını çiçeklerle donattıkları Nazlı'nın arkasından gözyaşı döktü. Nazlı'nın sınıf öğretmeni Ömer Çınar, başarılı öğrencisinin ölümünün kendilerini çok üzdüğünü söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nizip Devlet Hastanesi Yılmaz Çetin Şanlıurfa Gaziantep Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title