Haberler

Nazlı Ilıcak kimdir ? Polis her yerde Nazlı Ilıcak'ı arıyor

Güncelleme:

Nazlı Ilıcak kimdir ? Polis her yerde Nazlı Ilıcak'ı arıyor. Gazeteci yazar Nazlı Ilıcak her yerde aranıyor. En son Bolu'da görünen Nazlı Ilıcak için seferber olan polis henüz Ilıcak'ı bulamadı.

Nazlı Ilıcak kimdir ? Polis her yerde Nazlı Ilıcak'ı arıyor. Gazeteci yazar Nazlı Ilıcak her yerde aranıyor. En son Bolu'da görünen Nazlı Ilıcak için seferber olan polis henüz Ilıcak'ı bulamadı.

Mobese kameraları görüntülerinden Bodrum'da olduğu belirlenen gazeteci Nazlı Ilıcak'ın bulunması için yazlığı ve akrabasının evi de olmak üzere gitmesi olası yerlerde arama yapılıyor. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından '15 Temmuz'da gerçekleştirilen darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı çıkartılan gazeteci Nazlı Ilıcak'ın Bodrum'daki yazlığında arama yapıldı. Ilıcak'ın, bugün saat 05.00'te, Bodrum'a giriş yaptığının mobese kameralarınca tespit edildiği belirtildi. Görevlilerin evine gittiği Ilıcak burada bulunamadı. Bahçevanının, Ilıcak'ın evine gelmediğini söylediği belirtildi.

Ilıcak'ın Güvercinlik'teki evinde yapılan aramaların ardından Küçükbükü Mahallesi'nde bululan kuzeni Serhat Ilıcık'a ait malikanede jandarma ve polis ekipleri tarafından arama yapıldı. Ekipler daha sonra Ilıcak ailesine ait "Pelara" adlı teknede ile Kızılburun mevkiinde bulunan Ilıcak'ın kız kardeşine ait evde arama gerçekleştirdi. Nazlı Ilıcak, yapılan aramalarda her dört adreste de bulunamadı. Didik didik aranan evler ve yatta geniş çaplı inceleme yapıldı. Nazlı Ilıcak'ın arandığı adreslerden biri olan Serhat Ilıcak'a ait makinede polis ekiplerinin gelmesini bekleyen gazeteciler, aracıyla evden ayrılmak üzere olan Serhat Ilıcak ile karşılaştı. Ilıcak, kendisine Nazlı Ilıcak'ı soran gazetecilere; "Telefonu kapalı, 2 gündür bende ulaşamıyorum. Nerede olduğunu bilmiyorum" dedikten sonra hızla bölgeden uzaklaştı. Serhat Ilıcak'tan birkaç dakika önce malikaneden ayrılan lüks cipte bulunan bir başka kişi ise evin Nazlı Ilıcak'a ait olmadığını, adresin Ilıcak'larla alakasının bulunmadığını ve Nazlı Ilıcak'ın da adreste olmadığını iddia etti. Şuana kadar dört ayrı adreste arama yapan polis ve jandarma ekipleri, Nazlı Ilıcak'ın yakalanması için Bodrum genelinde çalışmalarını sürdürüyor.

AKRABA İŞADAMININ EVİ DE KONTROL EDİLDİ

Ayrıca Ilıcak'ın yakalanması için başlatılan çalışmalar kapsamında, Gündoğan Mahallesi'nde yaşayan akrabası işadamı Serhat Ilıcak'ın evini de kontrol edilip arandığı öğrenildi. Bunun yanında yaz aylarında tatil yaptığı teknede de arama yapıldığı ancak Ilıcak'ın şuana kadar bulunamadığı belirtildi. Sahil Güvenlik ekiplerinin Güvercinlik ve Göltürkbükü koylarındaki teknelerde, jandarma ve polis ekiplerinin de bulunabileceği ev ve tatil sitelerinde aramalarını sürdürüyor.

NAZLI ILICAK KİMDİR ?

Demokrat Parti döneminde Nafia (Bayındırlık) sonra da Münakalat (Ulaştırma) bakanlıkları yapmış olan Muammer Çavuşoğlu'nun kızıdır. Notre Dame de Sion Fransız Lisesi (1963) ve Lozan Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde (Ecole de Sciences Sociales et Politiques, 1967) eğitim gördü. 1969'da Tercüman gazetesi sahibi Kemal Ilıcak'la evlendi, bu evliliğinden iki çocuk annesi oldu.

Tercüman gazetesinde başyazar oldu. 1988'e kadar Tercüman grubunun ikinci gazetesi olan Bulvar gazetesinin imtiyaz sahipliğini üstlendi. 1992 ile 1994 arasında TRT'de Söz Meclisten İçeri adlı programı yaptı. Tercüman dışında Meydan, Hürriyet, Akşam, Yeni Şafak, Dünden Bugüne Tercüman, Bugün ve Takvim gazetelerinde yazarlık yapmış, sonrasında Sabah gazetesinde yazarlık yapmıştır. 17 Aralık 2013 tarihinde yapılan yolsuzluk operasyonu sonrasında adı yolsuzluk iddialarına karışan bakanların istifa etmesi gerektiğini savunmuş, bir gün sonra fikir ayrılığı gerekçesi ile Sabah gazetesi ile yolları ayrılmıştır. 2014 yılında Bugün gazetesine geri dönmüştür.

Bugün gazetesine 26 Ekim 2015'te kayyum atanmasıyla buradaki işine son verildi. Ardından 30 Ekim - 13 Kasım tarihleri arasında 'konuk yazar' sıfatıyla T24 gazetesinde yazdı. Daha sonra, 17 Kasım'dan itibaren Bugün'den gelen ekibiyle beraber Özgür Düşünce gazetesini kurdu ve burada yazmaya başladı.

1999 Türkiye genel seçimleri'nde Fazilet Partisi'nden İstanbul milletvekili seçildi, yemin töreni sırasında İstanbul milletvekili Merve Kavakçı'nın meclis salonuna türbanlı olarak girmesine koluna girerek eşlik etmiştir. 22 Haziran 2001'de, Anayasa Mahkemesi'nin Fazilet Partisi'ni kapatılmasına karar verdiği dava sonucunda milletvekilliği düşürüldü ve 5 yıl siyaset yasağı getirildi. 2011 genel seçimlerinde AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu ancak aday gösterilmedi.

2 Mart 2014'te Kanal D'de yayına başlayan "Pazar Gezmesi" programını sundu. Bu programda her pazar günü ünlü kişilerin evini ziyaret etti. Ancak program 1 Kasım 2015 Türkiye genel seçimleri sonrası 24 Aralık 2015'te kanal yöneticileri tarafından alınan kararla sonlandırılmış, Nazlı Ilıcak ve Kanal D'deki ekibinin işine son verildi.

Fethullah Gülen ve Gülen Hareketina karşı Türkiye hükümetlerine darbe teşebbüsünde bulunmaktan başlatılan Paralel Devlet Yapılanması operasyonlarına karşı çıkan Ilıcak, 2015 yılında köşe yazarlığı yaptığı Bugün gazetesinde kaleme aldığı "Murat Sancak'a suikat ve Star" başlıklı yazısında AKP Hükümeti döneminde başlatılan 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarının darbe teşebbüsü olmadığını, MİT tırlarında silah taşındığını ve bunu ortaya çıkaran savcıların casus ilân edildiğini savunmuş,AK Parti iktidarının 1 Kasım seçimleri öncesinde mağdur rolünü oynadığını savunmuş, 2016 Ankara saldırısı sonrası twitter hesabından hükümetin istafa etmesi ve AKP-CHP koalisyonu kurulmasnı isteyen Ilıcak'a oğlu Mehmet Ali Ilıcak tepki gösterdi.

21. ve 22. Hükümetlerde bakanlık yapmış Muammer Çavuşoğlu'nun kızıdır. Valilik, 29., 31., 32., 39. ve 41. hükümetlerde bakanlık yapmış olan Turhan Kapanlı dayısıdır. İlk eşi Kemal Ilıcak'ı 1993'te kaybeden Ilıcak, işadamı ve siyasetçi Emin Şirin'le kısa süren bir evlilik yaptı. İki çocuk annesidir.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Kemal Ilıcak Nazlı Ilıcak AK Parti Bolu Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title