Haberler

Nazkent 5. Etap Konutlarının Kuraları Çekildi

Nazilli Belediyesi tarafından yaptırılan NAZKENT 5. Etap konutlarının kura çekimi yapıldı.

Nazilli Belediyesi tarafından yaptırılan NAZKENT 5. Etap konutlarının kura çekimi yapıldı.

Nazilli Belediye Başkanlığının mevcut piyasa koşullarında konut sahibi olamayan dar ve orta gelirli vatandaşların, uygun ödeme koşulları ile konut sahibi olmalarına yönelik 2014 yılı Haziran ayında temeli atılan 32 dairelik NAZKENT 5. Etap konutlarının kura çekilişleri Noter huzurunda yapılarak sahiplerini buldu.

Nazilli Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen kura çekilişlerinde ilk kura Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık tarafından temsili olarak gerçekleştirilirken 32 daire sahibi çektikleri kuralar ile dairelerini belirledi. NAZKENT toplu konut projeleri ile bu güne kadar 218 dar gelirli vatandaşı konut sahibi yapan Nazilli Belediyesi Haziran ayında temellerini attığı NAZKENT -5. Etap konutları ile yine 32 dar ve orta gelirli vatandaşı ev sahibi yapıyor.

Mevcut piyasa koşullarında konut sahibi olamayan dar ve orta gelirli vatandaşların, uygun ödeme koşulları ile konut sahibi olmaları yolunda atılmış bir adım olduğunu ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık "Pınarbaşı Mahallesinde 1435 ada 5 parselde 2500 metrekare alanda başlatılmış olan NAZKENT 5. Etap toplu konutları iki bloktan oluşuyor. Her blokta 16 şar daire bulunmak üzere toplamda 32 daire üç oda bir salondan oluşuyor. Dairelerin kişilere toplam maliyeti 67 bin TL olarak belirlendi ki bu fiyat günümüz şartlarında piyasa koşullara göre en uygun fiyattır. Ev sahibi olacak vatandaşlarımızın şartlarına göre belirlenen ödeme şekli ile Nazilli Belediyesi olarak mevcut piyasa koşullarında konut sahibi olamayan dar ve orta gelirli vatandaşların, uygun ödeme koşulları ile konut sahibi olmaları yolunda çalışmalarımız bundan sonra da devam edecektir. Bu gün kuralarını çekerek dairelerini belirleyen vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulunuyor en kısa süreçte anahtarlarını teslim alarak kendi evlerinde sağlıkla huzurla oturacakları günlerin gelmesini diliyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Alıcık Nazilli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title