Haberler

Nazillili Futbolcu Dünya Evine Girdi

Nazillili başarılı futbolcu Fırat Akyıl, Tuğçe Ersöz ile dünya evine girdi.

Nazilli Dr. Yüksel Yalova Sümerpark Rekreasyon Alanı Şehit Kazım Güldalı Kır Düğün Salonunda düzenlenen düğüne damadın anne-babası Birsen-Faruk Akyıl ile gelinin anne-babası Nilgün-Gürbüz Ersöz davetlileri kapıda karşılayarak tek tek ilgilendi. Geniş bir davetli topluluğunun katıldığı düğün töreninde başta genç çiftlerin yakın arkadaşları olmak üzere, her iki ailenin dost ve yakınlarının katıldığı düğün töreninin ardından damata yapılan işkence pes dedirtti. Kız alma merasiminin ardından damatın arkadaşları tarafından başlayan tatlı işkenceler genç çiftin düğün töreninin ardından evlerine gitmek istediği sırada da devam etti. Arkadaşlarının isteği ile kazan üstünde, masada ve araba üstünde dans eden başarılı futbolcu Fırat, arkadaşlarına daha sonra ise menemen ve kahve yaparak hünerlerini sergiledi. Geç saatlere kadar süren işkenceleri pes etmeden yerine getirirken, yapılan ikramları Tuğçe Akyıl'da tadarak eşine moral verdi.

Saat 05.00'e kadar süren işkence sonrası çiçeği burnunda gelin damat Fırat ve Tuğçe çifti, arkadaşlarıyla beraber balayı için Kuşadası-Didim ve Marmaris'e 4 günlük tura çıktıkları öğrenildi.

FIRAT AKYIL KİMDİR?

1999 yılında Pamukspor'da futbol hayatına başlayan Fırat Akyıl, 2003 yılında Nazilli Belediyespor'a amatör transferini yaparken, 2004 yılında ise Nazilli Belediyespor ile kendisini profesyonel yapan imzayı attı. Uzun yıllar siyah-beyazlı formayı terleten başarılı futbolcu daha sonra sırasıyla Altınordu, İstanbulspor, Yimpaş Yozgatspor, tekrar Nazilli Belediyespor ve ardından Derince Spor A.Ş.'ye transfer oldu. Geçtiğimiz yıl devre arasına kadar Nazilli Belediyespor forması ile 5 A2 ligi maçına çıkarken, transfer olduğu 3. Lig ekiplerinden Derince Spor A.Ş. formasını ise 12 karşılaşmada terletti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yüksel Yalova Nazilli Yerel Haberler

title