Haberler

Nazillili Engellilerin Alt Geçide Asansör Talebi

Aydın’ın Nazilli ilçesi İstasyon Meydanı’ndaki alt geçide 3 yıl önce monte edilen engelli taşıma asansörlerinin faaliyete geçmesini istediler.

Aydın'ın Nazilli ilçesi İstasyon Meydanı'ndaki alt geçide 3 yıl önce monte edilen engelli taşıma asansörlerinin faaliyete geçmesini istediler.

3 yıl önce TCDD İzmir Bölge Müdürlüğü'nün ihaleye çıkardığı ve yetkili firmaca monte edildiği engelli taşıma asansörlerinin hala ruhsatının alınamadığı öğrenilirken alt geçidin 3 çıkış bölgesine monte edilen ve yaklaşık 50 bin TL'ye mal olan asansörlerin artık faaliyete geçmesini isteyen engelliler, "Bu alt geçidi kullanan vatandaşlardan bizim hak ve hukuk olarak neyimiz eksik. Biz ikinci sınıf vatandaş mıyız?" diyerek asansörlerin bir an önce faaliyete geçmesini istediler.

Bu alt geçidin aşağı ve yukarı Nazilli'yi birbirine bağlayan bir köprü olduğunu dile getiren engelliler, "Bu alt geçidi kullanamadığımız için ya Cumhuriyet ya da Yeni Mahalle geçidini kullanmak zorunda kalıyoruz. Adliye de işimiz oluyor buradan geçemiyoruz. Cumhuriyet İlkokulunda okuyan çocuklarımız var buradan geçemiyoruz. Biz de her vatandaş gibi bu alt geçidi kullanmak istiyoruz. Yetkililerden sesimize kulak vermelerini istiyoruz" diyerek sitemde bulundular. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nazilli İzmir Aydın Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

Bebek arabalılarında unutmayalım . gercekten zor oluyor yanlız basıma alt gecinden geçemiyorum. Baskan söz vermişti ama. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title