Haberler

Nazilli - Traktörünü Bulana Küçük de Olsa Para Ödül Verecek

Traktörünü bulana küçük de olsa para ödül verecek AYDIN'ın Nazilli İlçesi'nde çiftçilik yapan 53 yaşındaki Mustafa Eşyar, geçen Perşembe günü pazara tezgah açmak için gittiği traktörünün kimliği belirsiz kişilerce çalındığını, bir daha alacak gücünün olmadığını yerini bilen kişilere küçük de olsa para ödülü vereceğini söyledi.

Traktörünü bulana küçük de olsa para ödül verecek

AYDIN'ın Nazilli İlçesi'nde çiftçilik yapan 53 yaşındaki Mustafa Eşyar, geçen Perşembe günü pazara tezgah açmak için gittiği traktörünün kimliği belirsiz kişilerce çalındığını, bir daha alacak gücünün olmadığını yerini bilen kişilere küçük de olsa para ödülü vereceğini söyledi.

Geçen Perşembe günü İsabeyli Mahallesi sakini evli ve iki çocuk babası Mustafa Eşyar, bahçesinde yetiştirdiği sebzeleri pazarda satmak için 09 PC 842 plakalı traktörünün römorkuna yükleyerek Nazilli Pazarı'na geldi. Sebze kasalarını tezgahına yerleştirdikten sonra pazar dışına park ettiği traktörünün yanına giden Eşyar, aracın yerinde olmadığını gördü. İhbar üzerine çalışma başlatan polis, MOBESE kameralarından mavi römorku bulunan traktörün Aydın merkezine gittiğini belirledi. Ancak ne araca ne de üstünde görülen esmer tenli adama ulaşılamadı. Adamın kimliğinin belirlenmesi ve aracın bulunması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

BULANA KÜÇÜK DE OLSA PARA ÖDÜLÜ

Traktörüyle birlikte umutlarının da çalındığını söyleyen Eşyar, 25 bin liraya satın aldığı traktörünün yerini bilen veya bulanlara para ödülü vereceğini belirtti. Yeni bir traktör almaya maddi gücünün yetmediğini belirten Eşyar, "Üç yıl önce aldığım traktörümün taksitlerini güçlükle ödedim. Bir daha da alacak maddi durumum yok. Gören ve bilenler Allah rızası için polise haber versin. Bulana ya da yerin biline iki bin lira para ödülü vereceğim" dedi.

4'ÜNCÜ TRAKTÖR HIRSIZLIĞI

Traktörlerin kontak anahtarı olmadan da basit bir şekilde çalıştırıldığına dikkati çeken Muhtar Birkan Çelik, çiftçileri traktörlerinin gizli bir yerine elektrik akımını kesen bir anahtar yaptırmaları konusunda uyardı. Muhtar Çelik, "Son birkaç yılda mahallemizden dört traktör çalındı. Bunların ikisi bulunurken diğerlerine ulaşılamadı" dedi.

Murat GÜRKAN / NAZİLLİ (Aydın), (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsabeyli Nazilli Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title