Haberler

Nazilli Ticaret Odası TBMM'yi Ziyaret Etti

Nazilli Ticaret Odası, 7 ilçeyi kapsayan ‘Sorunlar Dosyası’nın takibi için TBMM’ye giderek milletvekillerine ziyarette bulundu.

Nazilli Ticaret Odası, 7 ilçeyi kapsayan 'Sorunlar Dosyası'nın takibi için TBMM'ye giderek milletvekillerine ziyarette bulundu.

Nazilli Ticaret Odası üyelerinden derlediği Nazilli, Sultanhisar, Kuyucak, Karacasu, Buharkent, Bozdoğan ve Yenipazar ilçelerini kapsayan sorunlar listesini haziran ve kasım seçimlerinde bütün milletvekili adaylarına ulaştırarak sorunlarından haberdar etmişti. Seçimlerden sonra sorunlarını takip etmek ve yeni seçilen vekillere hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak üzere TBMM'ne giden Nazilli Ticaret Odası heyeti, milletvekilleri ile toplantıda bir araya gelerek görüştüler. Vekillerin sıcak ilgisinden hayli memnun kalan heyet, sorunlarının takibi için de somut adımlar atmak üzere bir yol haritası hazırladı. Konu hakkında açıklama yapan Nazilli Ticaret Odası başkanı Nuri Arslan "Seçimlerden önce bütün milletvekili adaylarımızı sorunlarımız hakkında bilgi sahibi yapmıştık. Şimdi seçimler bitti ve milletvekillerimiz çalışmaya başladılar. Bizlerde kendileri ile yakın temas içerisinde bölgemizdeki sorunların çözümü noktasında ısrarcı olmaya devam edeceğiz. Muhalefet vekillerimiz ile daha önceden planlanmış programları dolayısı ile görüşme fırsatı bulamadık. Fakat en kısa sürede muhalefet partilerinin milletvekilleri ile de görüşeceğiz. Onları da çözüm noktasında sorunlarımıza ortak edeceğiz. Bu vesile ile ziyaretimizde bizleri yalnız bırakmayan meclis üyelerimize ve bizlere gösterdikleri samimi tavır ve ilgiden dolayı milletvekillerimiz Sayın Abdurrahman Öz, Sayın Mustafa Savaş ve Sayın Mehmet Erdem'e teşekkürlerimizi sunarız" diye konuştu.

Ziyaret esnasında aynı zamanda odanın faaliyetleri hakkında da bilgiler veren heyet, odanın geçmişten bu güne kadar yaptıkları icraatları ve gerçekleştirilen projeleri faaliyet raporları ve kitapçıklar ile birlikte milletvekillerine ulaştırdılar. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sultanhisar Karacasu Kuyucak Nazilli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title