Haberler

Nazilli Ticaret Odası Başkanı Arslan, Karacasu'yu Ziyaret Etti

Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı'yı ziyaret ederek Karacasu'nun sorunlarını masaya yatırdı.

Düzenlenen toplantıya Nazilli Ticaret Odası yönetim kurulunun yanı sıra Karacasu Esnaf Odaları Başkanları da eşlik ettiler. Nazilli Ticaret Odası'nın sorumluluk alanındaki 6 ilçeden birisi olan Karacasu'nun sorunlarını yerinde tespit etmek amacıyla düzenlenen toplantı öncesinde odaya kayıtlı esnaf üyelerini ziyaret eden Başkan Nuri Arslan ve beraberindekiler, ilçenin sorunları hakkında istişarede bulundu. Öncelikli olarak bölgede yatırımcı sorununu çözmek gerektiğini vurgulayan Arslan, Karacasu'nun Afrodisias gibi önemli bir başka konumunun daha bulunduğunu belirterek, "Bu konu belediye başkanımızın da gündeminde. Turizm anlamında Karacasu'yu daha çok canlandırmamız gerekir. İnşallah önümüzdeki süreçte belediye başkanımızla birlikte Nazilli Ticaret Odası olarak, hep beraber ne gerekiyorsa yapmak için çalışacağız" dedi.

Birçok gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda geleneksel çömlekçilik ürünlerinin profesyonel anlamda tanıtımı ve pazarlanması,Afrodisias'ın tanıtımı ve turizm açısından önemi,Jeotermal enerjinin elektrik elde edilmesinin çevreye ve tarım arazilerine verdiği zarar, bu enerjinin elektrik ve sudan elde edilmesi için yatırım projeleri uygulanması gibi konular görüşülüp fikir alış verişinde bulunuldu.Yapılan ziyaretten olumlu sonuçlar alınacağını belirten Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı İlçemize yapılacak yatırımların önünü açabilecek çözümlerin üretilmesi ve Karacasu'nun gelişmesi için üzerine düşen her türlü katkıyı sunmaya hazır olduğunu söyledi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Büyükyapıcı Nuri Arslan Karacasu Nazilli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title