Haberler

Nazilli Takip Edip Öldürdü

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde fırıncılık yapan 26 yaşındaki Hakan Fidan, ekmek dağıtım aracıyla ilerlerken, peşinden otomobille takip eden çay bahçesi işletmecisi 27 yaşındaki O.A.'nın tabancayla açtığı ateş sonucu öldü. Güvenlik kamerası görüntülerinden belirlenen O.A.'nın Fidan ile alacak yüzünden husumetli olduğu belirtildi. Kaçan O.A.'nın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olay, bugün saat 00.30 sıralarında, Aydın- Denizli Karayolu üzerinde bulunan İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı yakınlarında meydana geldi. Aşağı Yakacık Mahallesi'nde fırın işleten Hakan Fidan, ekmek dağıtımı yaptığı 09 R 5848 plakalı hafif ticari aracıyla, Denizli yönüne giderken; peşinden takip eden 09 ADZ 19 plakalı yeşil otomobilden ateş açıldı. Sol cama isabet eden 9 milimetre çapındaki üç kurşun, Fidan'ın sol kürek kemiğinin altından girdi. Sağ şeride yanaştırabildiği aracın kapısını açan Fidan, yola düştü.

İhbar üzerine olay yerine giden sağlık ekipleri, Fidan'ı ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yapılan müdahalelere rağmen Fidan yaşamını yitirdi. Polis, saldırganın yakalanması için çalışma başlattı. Hafif ticari araç, incelenmek üzere emniyete çekildi. Çevredeki güvenlik kamerası görüntüleri incelendi. Saldırganın, Fidan ile alacak yüzünden aralarında husumet bulunan çay ocağı işletmecisi O.A. olduğu belirlendi. Ayrıca Fidan'a ateş açılan aracın da O.A. üzerine kayıtlı olduğu tespit edildi. Şehrin giriş ve çıkışlarında önlem alan polis, O.A.'yı yakalamak için çalışma yaparken, Fidan'ın cesedi ise otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Bir ay önce de Fidan'ın otomobilini O.A.'nın üzerine sürerek, ayağından yaralanmasına neden olduğu kaydedildi. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hakan Fidan Nazilli Denizli Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title