Haberler

Nazilli Menderes Gençlikspor, Evinde Yenildi

Güncelleme:

Aydın Minik Erkekler Basketbol Ligi takımlarından Nazilli Menderes Gençlikspor, sahasında oynadığı karşılaşmayı kaybetti.

Aydın Minik Erkekler Basketbol Ligi takımlarından Nazilli Menderes Gençlikspor, sahasında oynadığı karşılaşmayı kaybetti.

Aydın Minik Erkekler Basketbol Ligi'nde heyecan devam ediyor. Ligde oynanan müsabakada Nazilli Menderes Gençlikspor ilk maçında Başak Kolejispor A takımını konuk etti. İsabeyli Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada ilk çeyrekte her iki takım da vasat bir oyun ortaya koyarken ikinci periyotta skor farkı yavaş yavaş açılmaya başladı. Ev sahibi takımın skor üretmeye çalışmasına karşılık yapılan hızlı hücumlarla ilk devreyi 6-13 kazanan taraf Başak Kolejispor A takımı oldu. Maçta 3. çeyrek çekişmenin en fazla olduğu bölüm olurken yine iki takımın da en fazla sayı ürettikleri periyot da bu oldu.

Son periyotta ise sporcu velilerin tezahüratlarıyla daha fazla mücadele sergileyen yeşil-beyazlı ekip ilk maçını deplasmanda kazanan taraf oldu ve karşılaşma 16-33 Başak Kolejispor A takımının galibiyetiyle sona erdi. Son düdüğün çalmasıyla birlikte büyük bir sevinç yaşayan veliler sahaya girerek küçük sporcularla kucaklaşıp galibiyeti birlikte kutlayarak hatıra fotoğrafı çektirdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsabeyli Menderes Nazilli Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title