Haberler

Nazilli'den 5 Tır Halep'e Doğru Yola Çıktı

Nazilli Belediyesi ve vatandaşların yaptıkları yardımlarla, Hayrat Yardım Vakfı Nazilli Şubesi organizasyonunda toplanan 5 TIR dolusu yardım malzemesi, düzenlenen törenle Halep’e uğrulandı.

Nazilli Belediyesi ve vatandaşların yaptıkları yardımlarla, Hayrat Yardım Vakfı Nazilli Şubesi organizasyonunda toplanan 5 TIR dolusu yardım malzemesi, düzenlenen törenle Halep'e uğrulandı.

Nazilli Belediyesi'nden ve halktan toplanan yardımlar Dualar eşliğinde Halep'e gönderildi. Hayrat Yardım Vakfı Nazilli Şubesi organizasyonunda Nazilli Belediyesi ve vatandaşların yaptıkları yardımlar, Nazilli Belediye Meydanında düzenlenen törenle Halep'e uğurlandı. Belediye Meydanında düzenlenen törene AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Nazilli Belediyesi Başkan Yardımcıları İbrahim Özkan, Ender Vardar, Hayrat Yardım Vakfı Nazilli Şube Başkanı Mustafa Şen, AK Parti Nazilli Gençlik ve Kadın kollarlı üyeleri, Nazilli Belediyesi daire Müdürleri ile yetkilileri, vakıf üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tırların Halep'e yola çıkma hazırlığı sırasında konuşma yapan Hayrat Vakfı Nazilli Başkanı Mustafa Şen, "Hayrat Yardım Vakfı olarak şuan Halepli kardeşlerimize en acil ihtiyaçları olan su ve kömür gönderiyoruz. Bugün 3 tır kömür, 2 tır su gönderiyoruz. Aydın'dan da 4 tır geliyor. Türkiye'den toplamda 345 tır Halep'e doğru yola çıktı. Burada bize destek veren Nazilli Belediye Başkanımız Haluk Alıcık'a ve Nazilli halkına çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun " dedi.

Osmanlı'nın mirası olan Halep'e hem bedenlerinin hem de ruhlarının ısınması için Nazilli halkının yaptığı yardımları çok anlamlı bulduğunu söyleyen Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur Yardımsever Nazilli Halkına ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a teşekkür etti.

Yaşanan son terör olaylarında şehit olan askerlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dileyen AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, "Nazilli halkının hayırsever olduğunu her zaman, her ortamda ifade ederim. Allah hayırlarını kabul etsin. Hepinizden Allah razı olsun" diye konuştu. Konuşmaların ardından dualar ve tekbirler eşliğinde içlerinde kömür, su ve bir miktarda battaniye yorgan gibi malzemelerin bulunduğu 5 Tır Nazilli'den Halep'e doğru yola çıktı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdurrahman Öz AK Parti Nazilli Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı?
title