Haberler

Nazilli Demirciler Odasından Şehitler İçin Hayır Yemeği

Nazilli Demirciler Esnaf Odası, 18 Mart Çanakkale Şehitleri için geleneksel hale getirdiği hayır yemeğinin 4.'sünü düzenledi. Yemeğe Nazilli protokolü başta olmak üzere siyasiler ve sivil toplum örgütleriyle sanayi esnafı büyük ilgi gösterdi.

Demirciler Esnaf Odası Hizmet Binası önünde düzenlenen ve Oda Başkanı Nuri Şimşek ile dernek yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde yapılan geleneksel hayır yemeğine Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık başta olmak üzere siyasi partilerin temsilcileri, diğer odaların başkanları, meslek liselerinin müdürleri, muhtarlar, muharip gaziler derneği üyeleri, şehit aileleri, sanayi esnafı ve dernek üyeleri katıldı. Geleneksel hale getirdikleri hayır yemeğinin 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıldönümlerinde yaptıklarını ifade eden Oda Başkanı Nuri Şimşek, "Büyük Çanakkale Zaferi'nin yıldönümü anısına ve şehitlerimizin ruhuna ithafen düzenlediğimiz hayır yemeğimizin bir anlamda bugün her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz birlik ve beraberliğimizin, dayanışmanın artmasını amaçladık. Vefat eden üyelerimiz ve Çanakkale'de şehit düşen Mehmetçiklerimizin ruhları için mevlit okuttuk" dedi.

Hayır yemeğine katılan herkese teşekkür eden Nazilli Demirciler Esnaf Odası Başkanı Nuri Şimşek, "Büyük Çanakkale Zaferi'nin yıldönümü anısına ve şehitlerimizin ruhuna ithafen düzenlediğimiz hayır yemeğimizin bir anlamda bugün her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz birlik ve beraberliğimizin, dayanışmanın artmasını amaçladık. Vefat eden üyelerimiz ve Çanakkale'de şehit düşen Mehmetçiklerimizin ruhları için mevlit okuttuk.

Bu sene dördüncüsünü düzenlediğimiz bu yemeğimize katılarak bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Birlik beraberliğe çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemlerde bu tür organizasyonlara çok önem veriyorum. Birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneği olan bu tür hayır yemekleri halkımızın daha da güçlenmesine olanak sağlıyor. Oda Yönetim Kurulu ve üyelerimizin katkıları ile hazırladığımız bu yemeğimizin Allah tarafından kabul görmesini diliyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Zaferi Haluk Alıcık Nazilli Yerel Haberler

title