Haberler

Viyolonsel ve Piyano Resitali Nazilli'yi Büyüledi

Güncelleme:

Adnan Menderes Üniversitesi Devlet Konservatuarı tarafından düzenlenen Viyolonsel ve Piyano Resitali, Nazillili sanatseverleri büyüledi.

Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro Salonunda düzenlenen resitalde Boston'dan gelerek sahne alan viyolonsel sanatçısı Ellie Wee'ye ADÜ Devlet Konservatuarı Öğretim Görevlisi piyano sanatçısı Elif Yazgan eşlik etti. Konseri Nazilli İİBF Dekanı Prof. Dr. Ertuğrul Acartürk, Konservatuvar Müdürü Yrd.Doç.Dr. Özgür Elgün ve çok sayıda sanatsever izledi. İki Bölüm halinde yaklaşık 1 saat süren resitalde sanatseverlere sundukları eserler hakkında tek tek açıklama yaparak bilgilendirmelerde bulunurken, Piyano ve Viyolonsel'in ezgileri ile güzel bir gece geçiren Nazillili sanatseverler programın sonunda Wee ve Yazgan'ı ayakta alkışladılar.

Konservatuvar Müdürü Yrd.Doç.Dr. Özgür Elgün ise ABD'den doktora arkadaşı Ellie Wee ile Elif Yazgan'a Nazilli'de davetlilere güzel bir gece yaşattıkları için mutlu olduklarını ifade etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli Boston Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title