Haberler

Nazilli'de Trafik Kazası: 3 Yaralı.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

İsabeyli Atatürk Bulvarı'ndan Aydın'a seyir halinde olan Servet Yıldırım (29) yönetimindeki 35 DNK 56 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Aytunç Akkuzu yönetimindeki 09 RT 355 plakalı kamyonet ile çarpıştı.

Kazanın şiddeti ile direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü Servet Yıldırım, yaklaşık 60 metre ileride park halindeki Sabri Yargucu'ya ait 35 JBL 49 plakalı otomobile çarparak devrildi.

Araçtaki yolcular camlardan dışarıya çıkarken çevredekilerin yardımı ile düzeltilen otomobildeki yaralı sürücü Servet Yıldırım ise olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi AFAD ve 112 Acil Servis ekiplerince sıkıştığı yerden çıkartıldı.

Yaralanan sürücü Servet Yıldırım ile yolcular Zabit Balı (47) ve Hüseyin Toker (46) ilk müdahalelerinin ardından ambulans ile Nazilli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Tedaviye alınan yaralılardan Zabit Balı'nın kopan sağ kulağı bir süre sonra bulunarak hastaneye götürüldü. Sol kulağı da yırtılan Balı'nın ameliyatın ardından her iki kulağının da dikildiği belirtildi.

Yapılan kontrolde kamyonet şoförü Akkuzu'nun 1.38 promil alkollü olduğu  bildirildi. - Aydın

Kaynak: AA / Yerel

Servet Yıldırım İsabeyli Nazilli Aydın Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

hamit konma:

ewet atalarımız neeee demiş içki masada durdugu gibi durmaz en fasif adamı bile cesaretlendirir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title