Haberler

Nazilli'de Polislerin Bulunduğu Araç Takla Attı: 5 Yaralı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 5 polis memurunun bulunduğu otomobil 3 takla attı.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 5 polis memurunun bulunduğu otomobil 3 takla attı. Kazada aralarında 2 sivil polisin de bulunduğu 5 polis memuru vücudunun çeşitli bölgelerinden yaralandı.

Kaza saat 17: 15 sıralarında Aydın- Denizli karayolu üzerindeki Nazilli Uğur soğutma kavşağında meydana geldi. İddiaya göre, polis memuru İsa Kavruk (47) kendisine ait 09 R 7878 plakalı otomobil ile Aydın yönünden Nazilli istikametine giderken, Nazilli Uğur soğutma kavşağına geldiği sırada plakası henüz tespit edilemeyen başka bir araç tarafından karayolunu ikiye bölen refüje doğru sıkıştırıldı. Bu sırada biranda otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü İsa Kavruk yönetimindeki araç, orta refüja çarptıktan sonra 3 takla atarak durabildi. Otomobilin takla atması ile sürücü İsa Kavruk (47) ve beraberindeki polis arkadaşları İbrahim Yaşar (44), Kenan Durmuş (40), Ali Osman Bekar (43) ile İsa Ülker (46) arabadan savrularak çeşitli yerlerinden yaralandılar. Olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerince yaralı polisler Nazilli Devlet Hastanesine götürdü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nazilli Denizli Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title