Haberler

Nazilli'de Özel Öğrencilere Plaket Verildi

Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’na Nazilli’den katılarak dereceye giren öğrencilere başarı belgesi ve plaketleri düzenlenen tören ile Başkan Haluk Alıcık tarafından verildi.

Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'na Nazilli'den katılarak dereceye giren öğrencilere başarı belgesi ve plaketleri düzenlenen tören ile Başkan Haluk Alıcık tarafından verildi.

Türkiye Özel Sporcular Federasyonu tarafından düzenlenen Şampiyonaya Nazilli'den katılan mental yetersizliği bulunan özel öğrencilerin aldıkları derecelerden dolayı başarılarını kutlamak için Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Nikah salonunda Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık tarafından tören düzenlendi. Düzenlenen törende dereceye giren öğrencilere plaketleri ve başarı belgeleri Başkan Haluk Alıcık tarafından verildi.

Nazilli'yi temsilen yarışmaya katılan Turan Dokuzoğlu Şampiyonada Türkiye üçüncüsü olarak dereceye girerken, Türkiye Özel Sporcular federasyonu tarafından düzenlenen Atletizm müsabakalarında da yine Nazilli'yi temsil eden Müşerref Gündoğdu Ortaokulu öğrencisi Ebru Akdeniz 1500m'de yarışarak Türkiye 2. Si oldu. Özel sporcuların başarılarını kutlayarak ödüllerini veren Başkan Haluk Alıcık, kendilerini yetiştiren öğretmen ve hocalarına emeklerinden dolayı teşekkür etti. Okul Müdürü Kenan Kangöz ile Özel Eğitim Sınıf Öğretmeni Çağlayan Sarı'ya özel öğrencilere verdikleri eğitimle başarıya ulaştırmalarından dolayı kendilerine de hediyelerini sundu.

Öte yandan Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından Samsunda yapılan şampiyona maçlarında Nazilli'yi temsil eden Yıldızgücü Sporun 2 sporcusu Türkiye 3. sü olarak Nazilli'ye geldi. Genç bayanlarda 60 kiloda yarışan Serenay Yaşar 'a ve 130 kiloda genç erkeklerde yarışan Hazar Cemaloğlu'na aldıkları başarılarından dolayı başarı belgesi, plaket ve çeşitli ödüllerini veren Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, aynı zamanda ilçemizin tanıtımı ve görevindeki başarıları nedeni ile Güven Eker'e plaket verdi.

Nazilli Belediyesi Nikah Salonunda gerçekleştirilen törende sporcuların aldıkları başarılardan dolayı kendilerini tek tek kutlayan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Nazilli'nin tüm gençlerinden umutlu olduğunu ve Nazilli her an daha üst seviyelere taşıyacağından emin olduğunu ifade etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Alıcık Türkiye Nazilli Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title