Haberler

Nazilli'de Muhtarların Bilgisayarları Yenilendi

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, muhtarların vatandaşlara daha iyi şartlarda hizmet verebilmesi ve daha verimli çalışabilmeleri amacıyla Nazilli’deki 22 mahalle muhtarının bilgisayarlarını yeniledi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, muhtarların vatandaşlara daha iyi şartlarda hizmet verebilmesi ve daha verimli çalışabilmeleri amacıyla Nazilli'deki 22 mahalle muhtarının bilgisayarlarını yeniledi.

Demokrasinin ilk ayağı muhtarları uç beyleri olarak nitelendiren ve vatandaşların daha iyi şartlarda hizmet alabilmesi için muhtarların birçok sıkıntısını gideren Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli'deki 22 mahalle muhtarına bilgisayar desteği sağladı.

Başkan Alıcık rutin olarak gerçekleştirdiği muhtar ziyaretleri çerçevesinde İstiklal Mahallesi Muhtarı Mehmet Meke ve Altıntaş Mahallesi Muhtarı Şükrü Ustaoğlu ile bir araya geldi. Yeni bilgisayarlar ile daha verimli ve hızlı çalışma imkanı bulduklarını söyleyen mahalle muhtarları, eski bilgisayarların zaman zaman çalışmalarında bazı aksaklıklara yol açtığını bu nedenle de vatandaşa verilen hizmettin aksadığını söylediler. Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın hediye ettiği son teknoloji bilgisayarlar sayesinde vatandaşlara sunacakları hizmet kalitesinin artacağını belirten muhtarlar, Başkan Haluk Alıcık'a sadece dağıtılan bilgisayarlar için değil tüm sıkıntı ve isteklerinin yerine getirilmesinden dolayı teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Haluk Alıcık, yaptığı açıklamada;"Belediye olarak halka daha sağlıklı hizmet götürebilmek için her fırsatta muhtarlarımızı ziyaret ederek, yapılacak hizmetler konusunda istişare yapıyoruz. İstişarelerimizin ardından muhtarlarımızdan aldığımız bilgilerle mahallelerimize hizmet götürüyoruz. Muhtarlarımıza yapmış olduğum ziyaretler sırasında muhtar arkadaşlarımızın eski ve günümüz şartlarına uyum sağlayamayan bilgisayarlar ile çalışmak zorunda kaldıklarını öğrendim. Muhtarlarımızın vatandaşımıza daha iyi hizmet verebilmesi için kendilerinin daha iyi şartlarda ve teknolojik donanımlara sahip olarak çalışması lazım. Bizde bu düşünce ile muhtarlarımızın eski bilgisayarlarını yeniledik. Yeni bilgisayarlar muhtarlarımıza hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Alıcık Altıntaş Nazilli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri
500

Yorumlar (1)

işçi:

yazık başkan işçiyi borcunu öde öncesen onların matabı cumbaba

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title