Haberler

Nazilli'de Korkutan Yangın

Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir apartmanda çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir apartmanda çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı. Kısa sürede büyüyen alevler tüm mahalleyi duman altında bıraktı.

Edinilen bilgiye göre yangın, gece saat 01: 00 sularında Altıntaş Mahallesi Türkocağı Caddesi'nde bulunan No 86'daki apartmanının 3. Katında bulunan dairede meydana geldi. Nedeni henüz bilinmeyen yangında alevler kısa sürde tüm binayı sardı. Yangınla birlikte mahalleyi dumanlar kapladı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, yoğun dumandan etkilenen Akın Mekrekule'yi itfaiye merdiveniyle tutunduğu pencereden kurtardı. Daha sonra yangına müdahale eden ekipler, alevleri kısa sürede kontrol altına aldı.

Öte yandan, yalnız yaşadığı öğrenilen ev sahibi Akın Mekrekule(38), 3.katın penceresine çıkarak bir süre kurtarılmayı bekledi. Dumandan zehirlenen Mekrekule, itfaiye ekiplerince kurtarıldıktan sonra olay yerine çağrılan ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Altıntaş Nazilli Aydın 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title