Haberler

Nazilli'de Karma Resim Sergisi Açıldı

Nazilli Belediyesi resim kursiyerlerinin hazırladığı “Karma Resim Çalışmaları” sergisi açıldı.

Nazilli Belediyesi resim kursiyerlerinin hazırladığı "Karma Resim Çalışmaları" sergisi açıldı.

Lütfi Selek Sergi Salonu'nda yapılan açılışa Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli CHP İlçe Başkanı Ali Deveci çok sayıda sanatsever ve kursiyerler katıldı.

Belediye bünyesinde 13 yıldır devam eden resim kursu kursiyerlerinin yıl boyunca hazırladıkları karma resim çalışmalarından oluşan yaklaşık 186 eserin bulunduğu serginin açılışını Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık yaptı. 13 yıldır Nazilli Lütfi Selek Kültür Merkezinde sürdürülen Kurs faaliyetlerinden ve yürütülen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Alıcık, "Resim yapmak bir yetenek işidir. Allah vergisi olan bu yetenekler bu kursumuz sayesinde kendilerini geliştirmiştir. Resim insanların ruhlarını yansıtır. Emek ister, sabır ister. Bu kursumuzun bir diğer güzel yanı da Güzel Sanatlara hazırlanan öğrencilerimizde yararlanıyor olmasıdır. Bu gün burada gerçekten nasıl bir emek harcandığı açıkça görülmektedir. Tüm kursiyerlerimizin emeğine ellerine sağlık. Her birinizi canı gönülden tebrik ediyorum, çalışmalarınızda başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

2003 yılından bu yana Nazilli Belediyesi tarafından her yıl süresiz ve ücretsiz olarak devam eden resim kursunda bu dönem 47 kursiyerin resim kursu eğitimlerine katıldığını belirten Kurs Eğitmeni Umut Madran ve Seher Altınok toplamda 186 çalışmanın sergilendiğini, çalışmaların yağlıboya ve karakalem çalışmalarından oluştuğunu belirterek her yıl düzenli olarak açılan bir sergi olduğunu ifade ederek Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Alıcık Lütfi Selek Ali Deveci Nazilli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title