Haberler

Nazilli'de Hatice Nine Engelli Aracına Kavuştu

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 80 yaşındaki engelli Hatice Nine’nin derdine çare oldu.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 80 yaşındaki engelli Hatice Nine'nin derdine çare oldu.

80 yaşındaki Hatice Küçükçolak'a manüel engelli aracı veren Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a teşekkür eden evlatları "Artık annemizi komşudan aldığımız ödünç engelli aracı ile değil kendisine ait araç ile daha rahat bir şekilde muayenelerine götürebileceğiz" dedi.

Yaşlılıktan dolayı yürüyemez hale gelen 80 yaşındaki Hatice Küçükçolak manüel engelli aracına kavuştu. Yeşil Mahalle 376 sokakta ikamet eden Hatice Küçükçolak yine yaşlılıktan dolayı yaşadığı rahatsızlıklardan nedeniyle sık sık hastaneye getirilip götürülüyordu. Maddi imkansızlıklar yüzünden yaşlı nine için her an bir araç tahsisi edilemediği için komşudan alınan engelli araç ile hastaneye getirilip götürülen Hatice ninenin imdadına Nazilli Belediyesi koştu. Hatice nine için manüel hareketli tekerlekli sandalyeyi artık sadece kendine özel kullanması için gönderen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık; "Hatice ninenin rahatlıkla taşınabilmesi için böyle bir araca ihtiyacı olduğunu öğrendik. Bilgiyi alır almaz arkadaşlar bu aracı Hatice nineye teslim etti. İnşallah onun derdine bir nebze olsun çare olmuşuzdur. Aracını kendisi kullanamayacağı için akülü yerine manüel araç verdiğimiz Hatice nineye uzun sağlıklı ömürler diliyorum" dedi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a teşekkür eden evlatları "Artık annemizi komşudan aldığımız ödünç engelli aracı ile değil kendisine ait araç ile daha rahat bir şekilde muayenelerine götürebileceğimiz için çok mutluyuz. Malum yaşlılıktan dolayı çok sık rahatsızlanıyor. Her seferinde hastaneye gitmek için komşulardan yardım istiyorduk. Sağ olsunlar bu güne kadar kimse kırmadı ama yine de kendine ait bir araç ile zaman mevhumu olmadan şimdi rahat rahat her istediği yere götürebileceğiz gerekirse gezdirebileceğiz. " ifadelerini kullandılar. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Alıcık Nazilli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title