Haberler

Nazilli'de En Çok Pil Toplayanlar Ödüllendirildi

Nazilli Belediyesi’nin okullar arasında düzenlediği 2015-2016 dönemi atık pil toplama kampanyasında en çok pil toplayan okullar ve öğrenciler ödüllendirildi.

Nazilli Belediyesi'nin okullar arasında düzenlediği 2015-2016 dönemi atık pil toplama kampanyasında en çok pil toplayan okullar ve öğrenciler ödüllendirildi.

Nazilli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamındaki okullar arası atık pil toplama kampanyası sonucunda en çok pil toplayan okullara ve öğrencilere Belediye Başkanı Haluk Alıcık tarafından Başkanlık makamında ödülleri verildi. Makamda gerçekleşen ödül törenine Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Özer dereceye giren okulların müdürleri ve ödül almaya hak kazanan öğrenciler katıldı.

Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Belediye Temizlik işleri Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamındaki okullar ve öğrenciler arası pil toplama kampanyası sonucunda en çok pil toplayan okullara ve öğrencilere Başkanlık Makamında ödülleri verirken özellikle Çevre Koruma Haftasında ödül töreni düzenleyerek çevreyi korumanın önemini bir kez daha hatırlatmak olduğunu vurgu yaptı. Başkan Haluk Alıcık Çevre kirlenmesinin en büyük etkeninin insan olduğunu söyledi. İnsanın doğaya verdiği zarar kadar hiçbir varlığın vermediğini hatırlatan Haluk Alıcık; "Doğanın korunması ve tahribatının engellenmesi zorunludur. Atık pillerin çevre ve insan sağlığına verdiği zararlar konusunda öğrencileri bilinçlendirmek ve kullanılmış pillerin doğaya kontrolsüz bırakılması önlenmelidir. 'Atık Pil Toplama Kampanyası' da bu bilinçlendirmeyi desteklemektedir. Belediyemizin sürdürdüğü bu kampanya ile İlköğretim çağındaki öğrencilerden başlayarak aileler ve toplumun tüm kesimlerinin atık pillerin zararları ve çevrenin kurtarılması konusunda duyarlılığını artırmak amacıyla düzenlenen kampanyaya büyük oranda katılım sağlandı" dedi.

Okullar arası Pil toplama yarışmasında birinci olan Zübeyde Hanım Anaokuluna projeksiyon cihazı, ikinci olan Fatih İlkokuluna Bilgisayar, Üçüncü olan Fen Lisesi'ne de renkli yazıcı verildi. Başkan Alıcık Yarışmaya öğrenci bazında katılarak derece elde eden Mustafa Çevik Çelik, Duru Nuran Kakpınar, Melih Darcan, Abdül Kızmaz, Alper Gürcan, Büşra Alaca, Nursel Akdemir, Sıla Saygın ve Vildan Önal'a tablet bilgisayarla ödüllendirdi. Başkan Alıcık Tablet Bilgisayarların yanı sıra 9 öğrenci içinde yer alan küçüklere oyuncak da hediye ederek sevindirdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Alıcık Ahmet Özer Nazilli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title