Haberler

Nazilli'de Çocuklar Tehlikeli Sularda Yüzüyor

Aydın’ın Nazilli ilçesinde hava sıcaklığının 40 dereceyi aşması üzerine sıcaktan bunalan çocuklar, tehlikeli olmasına rağmen Belediyenin süs havuzlarına girerek serinlemeye çalışıyorNazilli’de deniz ya da su parklarına gidemeyen çocuklar, tehlikeye aldırış etmeden ilçedeki 23 Nisan Parkı üzerinde bulunan Belediyenin süs havuzlarına girerek serinliyor.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde hava sıcaklığının 40 dereceyi aşması üzerine sıcaktan bunalan çocuklar, tehlikeli olmasına rağmen Belediyenin süs havuzlarına girerek serinlemeye çalışıyor

Nazilli'de deniz ya da su parklarına gidemeyen çocuklar, tehlikeye aldırış etmeden ilçedeki 23 Nisan Parkı üzerinde bulunan Belediyenin süs havuzlarına girerek serinliyor. Yasak ve tehlikeli olmasının yanı sıra çevredekilerin uyarılarına aldırış etmeyen çocuklar, dakikalarca kent meydanındaki havuzlarda yüzüyor. Yeterince klorlanmadığı için hijyen açısından da kötü durumda olan süs havuzlarından bazılarında aydınlatma ve fıskiye için elektrik hattı bulunması ise tehlikeyi daha da artırıyor.

Yaşları 9 ile 12 arasında değişen çocuklar, sıcaktan bunaldıklarını belirterek, "Havanın çok sıcak olmasından dolayı serinlemek için havuza giriyoruz. Elektrikle çalıştığını biliyoruz ama biz sürekli burada yüzdüğümüz için şimdiye kadar herhangi bir tehlike olmadı. Zaten burada yüzdüğümüzden ailelerimizin haberi yok olsa burada yüzmemize izin vermezlerdi" dedi.

Çevrede bulunan vatandaşlar ise çocukların tehlikeli serinleme yöntemlerinin önüne geçilmesi için yetkilileri göreve çağırdı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

23 Nisan Nazilli Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title