Haberler

Nazilli'de Bisikletçiler Coşkuyla Karşılandı

51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun en uzun etabı olan 184 kilometrelik Denizli-Selçuk etabında bisikletçiler, Nazilli’de coşkuyla karşılandı.

51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun en uzun etabı olan 184 kilometrelik Denizli-Selçuk etabında bisikletçiler, Nazilli'de coşkuyla karşılandı.

Denizli'nin Çınar Meydanı'nda verilen start sonrası bisikletçiler 1 saat 45 dakikada Nazilli'ye ulaştı. Start bayrağını 11.55'te Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin birlikte kaldırdığı yarışta, bisikletçiler 13.45'te Nazilli'den geçerek Aydın istikametine doğru yol aldı. Bisikletçilerin Nazilli'den geçtiği sırada yol kenarlarını dolduran vatandaşlar sporcuları alkışlayarak destek verdi. Öte yandan 184 kilometrelik Denizli -Selçuk etabında 21 takımdan 168 sporcu pedal basacak. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Denizli Nazilli Aydın Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title