Haberler

Nazilli'de 32 Yıllık Doktora Duygusal Veda

Güncelleme:

Nazilli Devlet Hastanesi Psikiyatri Uzmanı Dr. Fahrettin Ülkeroğlu'na hastane hekimleri ve çalışanları tarafından duygusal bir törenle uğurlandı.

Hekimlik mesleğinde 32 yılını tamamlayarak emekli olan Nazilli Devlet Hastanesi Psikiyatri Uzmanı Dr. Fahrettin Ülkeroğlu'na hastane hekimleri ve çalışanları tarafından duygusal bir törenle uğurlandı.

Nazilli'nin Devlet Hastanesi bünyesinde görev yapmakta olan hastanenin uzman doktorlarından Psikiyatri Uzmanı Dr. Fahrettin Ülkeroğlu eski SSK Hastanesinde pratisyen hekim olarak başladığı daha sonra ihtisasını tamamlayarak psikiyatri uzmanı olan ve meslek yaşamında 32 yılını tamamlayarak kendi isteği ile emekli oldu. Dr. Fahrettin Ülkeroğlu 32. yılını tamamlayarak emekli olması nedeni ile Nazilli Devlet Hastanesinde birlikte çalıştığı hastane doktor arkadaşlarına, hastane yöneticilerine, hastane personeline düzenlenen veda partisi ile veda etti.

Kutlamada duygulu anlar yaşayan Dr. Fahrettin Ülkeroğlu, "Bu etkinliği düşünen kızıma ve veda partisine ortak olan, 32 yıl görev yaptığım hastane yöneticilerimize, hekim arkadaşlarıma, hastanede görev yapan tüm arkadaşlarıma mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Ben her şeyden önce mesleğimi çok seviyorum. Sağlığım elverdiği sürece de mesleğimi yaparak hastalarıma sağlıklarına kavuşmaları için sağlık hizmeti vermeye devam edeceğim" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nazilli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title