Haberler

Nazilli Beloediyespor Onursal Başkanı Alıcık Açıklaması

AYDIN (AA) – Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor onursal başkanı Haluk Alıcık, takıma güvendiklerini her zaman olduğu gibi bundan sonra da futbolcu ve teknik heyetinin yanında olacaklarını belirtti.

AYDIN (AA) – Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor onursal başkanı Haluk Alıcık, takıma güvendiklerini her zaman olduğu gibi bundan sonra da futbolcu ve teknik heyetinin yanında olacaklarını belirtti.

Futbolcular ve teknik heyetle kahvaltıda buluşan Alıcık, yaptığı açıklamada, takımlarının 5. sırada olduğunu Kahramanmaraşspor ve İnegölspor ile yapacakları maçlardan alınacak 6 puanın zirveye tutunmalarını sağlayacağını kaydetti.

Taraftarlara takıma desteğinin sürmesini isteyen Alıcık, "Takımımız şu an 5.ci sırada. İnşallah yarınki maçı da kazanarak çıkışımız sürecek. Taraftarlarımızın desteğini istiyoruz. Kahramanmaraşspor müsabakası ve hemen ardından Çarşamba günü İnegölspor maçlarından alınacak 6 puan bizi zirvede tutunmamızı sağlar. Biz bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da futbolcularımızın ve teknik heyetimizin yanında olacağız" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Kahramanmaraşspor Haluk Alıcık İnegölspor Nazilli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title