Haberler

Nazilli Belediyespor Yönetimi, Basınla İftarda Bir Araya Geldi

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Nazilli Belediyespor yönetimi, ilçede görev yapan basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Nazilli Belediyespor yönetimi, ilçede görev yapan basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

İlçedeki Numune-Tek Restaurantta yenen iftar yemeğinde Nazilli Belediye ve Kulüp Onursal Başkanı Haluk Alıcık'ta hazır bulundu. Hem mübarek Razaman ayında bir araya gelmek hem de sezon öncesi takım hakkında basın mensuplarıyla fikir alışverişinde bulunmak adına bu etkinliği düzenlediklerini söyleyen Nazilli Belediyespor kulüp Başkanı Nurettin Özkat, takımın son durumu ve transferler hakkında da açıklamalarda bulundu. Özkat, "Bugün buradaki iftar yemeğinde kulübümüzün ne kadar büyük bir camia olduğunu gördük. Davetimizi kırmayıp gelen Onursal Başkanımız Haluk Alıcık başta olmak üzere hem yönetim kurulu üyelerimize hem de basın mensubu kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Takımımızda şuan her şey yolunda gidiyor. Birçok oyuncu ile anlaştık ve bunların imza töreni ile ilgili bilgileri ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşacağız. Temmuz'un 20'sinde hazırlıklarımıza start vereceğiz" dedi.

SİYAH İNCİLER 8 AĞUSTOS'TA ANKARA YOLCUSU

Sezon öncesi kamp hazırlıklarına Temmuz ayının 20'sinde Nazilli Esat Ergüler Tesisleri'nde başlayacaklarını belirten Başkan Özkat, 8 Ağustos'ta ise Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde kampa gireceklerini ifade etti. Özkat, "Allahın izni ile bu ayın 20'sinde sezon öncesi hazırlıklarımıza start veriyoruz. Yaklaşık 18 gün kendi tesislerimizde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ardından ise 8 Ağustos'ta ise Ankara Kızılcahamam'da iki haftalık bir kamp yapacağız. Sezona fiziksel ve mental olarak hazırlıklı girmek istiyoruz" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kızılcahamam Haluk Alıcık Nazilli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title