Haberler

Nazilli Belediyespor Ter İdmanına Çıktı

Spor Toto 3.Lig 2.grupta Batman deplasmanına Cumartesi gününden giden lider Nazilli Belediyespor, Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Aydınkonak Spor Tesislerinde yaptığı ter idmanın ardından maç saatini beklemeye başladı.

Spor Toto 3.Lig 2. grupta Batman deplasmanına Cumartesi gününden giden lider Nazilli Belediyespor, Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Aydınkonak Spor Tesislerinde yaptığı ter idmanın ardından maç saatini beklemeye başladı..

Otel'den Emniyet Müdürlüğüne ait shortland eşliğinde Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından tesis edilen suni çim sahaya giden siyah-beyazlı ekip ter idmanı yaparak hazırlıklarını sonlandırdı. Maç saatini dinlenerek bekleyecek olan ekip Batman'a Kaleciler Hakan ve Kurtuluş, savunmada Erdinç, Erhan, Lider, Bora, Hüseyin Bülbül, Burak, Orta sahada Mehmet Taş, Furkan, Mehmet Ersavaş ve Ali Setirikli, kanat oyuncularından ise Fatih Üge, Fatih Özer ve Aykut Yenen, Forvette ise Muğdat, Okan Sarı ve Gökhan ile geldi. Orhangazispor maçında sakatlanan ve arka adalesindeki ağrıları devam eden başarılı savunma oyuncusu Erdal ise Batman deplasmanına getirilmedi.

"3 PUAN PAROLASIYLA HAZIRLANIYORUZ"

Şampiyonluk yolunda çok önemli bir deplasman maçına çıktıklarını ifade eden Teknik Direktör Mustafa Ceviz; "Hava yoluyla Batman'a gelerek kampa girdik. Yarınki Batman maçı öncesi son hazırlığımızı ter idmanı yaparak gerçekleştirdik ve istirahata çekilerek maç saatini bekleyeceğiz. Nazilli'de yola çıkmadan önce futbolcularımızla çok önemli bir toplantı yaptık. Hep beraber sohbet halinde yaptığımız toplantıda bu maçın önemini ve taktiksel görüşmelerini yaptık. İnşallah futbolcularımız düşüncelerimizi ve görüşmelerimizi saha yansıtırlarsa çok iyi bir sonuçla sahadan ayrılacağımıza inanıyorum. Her zaman söylediğim gibi Nazilli Belediyespor her çıktığı karşılaşmaya kazanmak için 3 puan parolasıyla çıkıyor. İnşallah yarın kazanmak için en yakın rakibimiz Batman maçında sahadan galip ayrılmak için güzel bir futbol sergileyeceğiz. Sağolsun Belediye Başkanımız Haluk Alıcık ve yöneticilerimiz bu maçta bizleri yalnız bırakmadılar. Kalabalık yönetici gurubumuza ve Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah yarın sahadan 3 puanla ayrılarak hem onları hem de Nazilli Belediyespor camiasını mutlu edeceğiz. Başarılı savunma oyuncumuz Erdal'ın Orhangazispor maçında arka adalesinde yaşadığı bir rahatsızlıktan dolayı oyundan almıştık. MR'da yırtık tespit edilmedi fakat ağrıları sürdüğü için kendisini Batman'a getirmedik. Ayrıca 2 gündür rahatsızlığı nedeniyle çalışma fırsatı bulamayan Fatih Özer'in durumu da maç öncesi yapacağımız toplantıda belli olacak" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Taş Nazilli Batman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title