Haberler

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Ertem'in Cezası

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Nazilli Belediyespor'un kulüp başkanı Nurittin Özkat, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 8 maçla cezalandırılan teknik direktör Ahmet Kazım Ertem'in sezon sonuna kadar takımın başında olacağını bildirdi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Nazilli Belediyespor'un kulüp başkanı Nurittin Özkat, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 8 maçla cezalandırılan teknik direktör Ahmet Kazım Ertem'in sezon sonuna kadar takımın başında olacağını bildirdi.

Ertem'in aldığı cezanın ardından takımdan ayılacağı yönünde çıkan iddiaların doğru olmadığını bildiren Özkat, Ertem'in görevinin başında olduğunu söyledi.

Özkat, kulüp olarak Ertem'le çalışmaktan memnun olduklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Kendisi görevinin başındadır ve ilk günkü heyecanla çalışmaya devam etmektedir. İlçemizde çıkarılan dedikodular, Nazilli Belediyespor'un başarılarını çekemeyenlerin çıkardığı asılsız uydurmalarıdır. Ahmet Kazım Ertem'in Nazilli Belediyespor teknik direktörlüğünden ayrılmasıyla ilgili bir düşüncesi ve planı bulunmadığı gibi bizim de yeni bir teknik direktör arayışımız kesinlikle olmamıştır."

Kaynak: AA / Yerel

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Nazilli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title