Haberler

Nazilli Belediyespor Sezon Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto 2. Lig kırmızı grup takımlarından Nazilli Belediyespor, 2014-2015 sezonu hazırlıklarına kendi tesislerinde tüm futbolcularının katılımı ile başladı.

Spor Toto 2. Lig kırmızı grup takımlarından Nazilli Belediyespor, 2014-2015 sezonu hazırlıklarına kendi tesislerinde tüm futbolcularının katılımı ile başladı.

Yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde başlayan Siyah İnciler, 15 günlük ilk etap çalışmalarına yeni transfer edilen ve A2 takımdan yükselen futbolcular da katıldı. Nazilli Esat Ergüler Spor Tesislerinde yapılan çalışmada futbolcular, Teknik Direktör Ahmet Kazım Ertem nezdinde Yardımcı Antrenörler Gürhan Sönmez, Fatih Erkan Roşan ve Kaleci Antrenörü Volkan Erten eşliğinde ilk çalışmasını yaptı. 26 futbolcunun katıldığı antrenmanı, Nazilli Belediye ve Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık, Kulüp Başkanı Hilmi Volaka, Genel Kaptan Haluk Volaka, Muhasip Nurittin Özkat, Basın Sözcüsü Erkan Erkoç, Genel Menajer Orhan İbiş ve taraftarlar izledi. Siyah İnciler'de geçtiğimiz yıl kadroda bulunan on dört futbolcunun yanı sıra altısı yeni transfer, dördü genç futbolcu ve ikisi de kiralıktan dönen 26 futbolcu ilk idman öncesi yapılan toplantıda sohbet etti. Yönetim Kurulu Üyeleri ile tanışan futbolcular ve teknik heyet, başarı parolası ile lige başladıklarını açıkladı. 26 kişilik ekipten geçtiğimiz sezon çapraz bağ ameliyatı olan Hüseyin Akoğlu'nun tedavisinin sürdüğü ifade edilirken, düz koşu ve basit ısınma hareketleri yapan Akoğlu'nun 20 gün içinde tedavisinin tamamlanarak takımla birlikte çalışmalarını sürdüreceği öğrenildi.

'SAVAŞAN, KOŞAN VE MÜCADELE EDEN TAKIM OLACAĞIZ'

İlk idmana büyük umutlarla çıktıklarını ifade eden teknik direktör Ahmet Kazım Ertem; "Yeni sezon, yeni heyecan, yeni heves, yeni bir atmosfer. Her zaman ki gibi hem biz hem de Nazilli Belediyespor hedefler doğrultusunda sezona merhaba dedik. Beklentileri çok iyi biliyoruz. Grubun zorluğunu da biliyoruz ama önemli olan Nazilli Belediyespor'un bu ligde bu sezon yapabilecekleri. Biz yaptığımıza bakacağız, yapabileceklerimizin en iyisini yapmaya çalışacağız. Onun için bugün start verdik, en azından bugün itibariyle iyi bir takım oluşturarak iyi işler yapacağımızın sözünü veriyorum. Tabi ki futbol neticedir. Neticeyi almak, sonucu almak için gereken her türlü eylemi oynadığımız müsabakalarda yapacağız. Savaşan, koşan, mücadele eden, hiçbir zaman kaybetmeyi görmeyen agresif bir takım görüntüsü içerisinde bir takım kurgusu yapmayı planlıyorum. İnşallah o düşüncelere varırız" dedi.

'ÖLÜM GRUBUNDAN BAŞARIYLA ÇIKACAĞIZ'

Nazilli Belediyespor'un olmasa olmazının takımdaşlık ve arkadaşlık olduğunu vurgulayan Kulüp Başkanı Hilmi Volaka da; "Kendisine güvendiğimiz, gerçekten işini seven, futbol aşığı bir teknik direktör olan Ahmet Kazım Ertem'e takımızı emanet ettik. Ondan çok iyi başarılar bekliyoruz. Hedefsiz bir Nazilli Belediyespor hiçbir zaman olmadı ve olmayacaktır ama hedefe giderken de akıllı adımlarla gitmek önem taşıyor. Yönetim kurulumuzun aldığı karar buydu, Feda Yılı ilan etmemiz bundandır. Sağolsun futbolcu kardeşlerimiz bunu iyi anladılar ve özveriyle yaklaştılar. Onursal Başkanımız Haluk Alıcık'ın ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızın desteği ile inşallah iyi bir sezon geçireceğiz. Bizim hedefimiz direk şampiyonluk demiyoruz ama bu başarıyla birlikte gelecektir elbette. İlk önceliğimiz taraftarına kalitesi yüksek zevk alacakları karşılaşmalar izletmek. Bu nedenle yarışmacı bir kimlikle takımı kurduk. İnşallah en hatayı yapmışızdır. Ölüm grubu olarak lanse edilen grubumuzda mücadelesi yüksek, hırslı ve takım oyunu sergileyen bir yapı oluşturduğumuza inanıyoruz. Üst liglerin yeni vitrini olan Nazilli Belediyespor'da hem gençleri yetiştirmek hem de başarılı futbolcularımızın takip edilebilirliğini artırmak istiyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Esat Ergüler Haluk Alıcık Fatih Erkan Nazilli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title