Haberler

Nazilli Belediyespor Gökhan Demir ile Anlaştı

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta ikinci yarı öncesi üst sıraları hedefleyen Nazilli Belediyespor, Tokatspor'un golcüsü Gökhan Demir ile anlaştı.

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta ikinci yarı öncesi üst sıraları hedefleyen Nazilli Belediyespor, Tokatspor'un golcüsü Gökhan Demir ile anlaştı. İlk yarı sonunda Tokatspor'la mukavelesini fesheden 32 yaşındaki futbolcunun yarın Nazilli'ye gelerek kendisini siyah beyazlı renklere bağlayacak sözleşmeyi imzalayacağı duyruldu. Futbola 1999 yılında Araklıspor'da başlayan Gökhan, 2002'de Erzurumspor'da profesyonel oldu.

Daha sonra tekrar Aralkıspor'a dönen deneyimli golcü Kartalspor, Arsinspor, Beylerbeyi, Gümüşhanespor, Karsspor, Gaziosmanpaşa, Balıkesirspor, Pendikspor, Çorum Belediyespor ve Kırklarelispor'da top koşturdu. Gökhan sezonun ilk yarısında 13 maçta görev alıp 1 gol attı. Nazilli Belediyespor Gökhan'ın yanı sıra Sarıyer'den kaleci Osman Kurtuldu, Hatayspor'dan sağ kanat Halil Zeybek ve Kartalspor'dan forvet Murat Tosun'u aldı.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Gökhan Demir Kartalspor Nazilli Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title