Haberler

Nazilli Belediyespor'da Ahmet Gitti, Sabri Geldi

Transferin hareketli kulüplerinden Nazilli Belediyespor, Osmanlıspor'dan renklerine bağladığı forvet oyuncusu Ahmet Güven'le yollarını ayırırken, Fethiyespor'dan stoper Sabri Turgut'la anlaştı.

Transferin hareketli kulüplerinden Nazilli Belediyespor, Osmanlıspor'dan renklerine bağladığı forvet oyuncusu Ahmet Güven'le yollarını ayırırken, Fethiyespor'dan stoper Sabri Turgut'la anlaştı. Başkan Nurettin Özkat, yetenekli bir futbolcu olmasına karşın antrenmanlarda agresif tavırlar sergileyen ve takım arkadaşlarıyla tartışan Ahmet'i Teknik Direktör Ahmet Kazım Ertem'in raporuyla gönderdiklerini açıkladı.

Savunma oyuncusu Sabri Turgut'u da yine Ertem'in isteği doğrultusunda transfer ettiklerini söyleyen Başkan Özkat, bir forvet daha alarak kadroyu tamamlayacaklarını söyledi. Bu arada yönetim forvet hattına yapılacak takviye için Diyarbekirsporlu Gökhan Aydaş ile masaya oturdu. 26 yaşındaki futbolcu ile yapılan görüşmenin olumsuz sonuçlandığı, yönetimin yeni arayış içine girdiği bildirildi.

İLK MAÇTA GOL YOK

Nazılli Belediyespor, ilk hazırlık maçında 3'üncü Lig takımlarından Kızılcabölükspor'la 0-0 berabere kaldı. Teknik direktör Ahmet Kazım Ertem, sergilenen futbolun gelecek için umut verdiğini söyledi. - Nazilli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

sabri turgut fethiyespor ahmet güven Nazilli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title