Haberler

Nazilli Belediyespor Başkan Yardımcısı Erkoç Açıklaması

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'un kulüp başkan yardımcısı Erkan Erkoç, futbolcularda öz güven eksikliği bulunduğunu belirtti.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'un kulüp başkan yardımcısı Erkan Erkoç, futbolcularda öz güven eksikliği bulunduğunu belirtti.

Sahasında Bayrampaşa ile 1-1 berabere kalıp, galibiyet özlemini 6 haftaya çıkaran siyah-beyazlı camiada üzüntü yaşanıyor.

Kulüp başkan yardımcısı Erkan Erkoç, gazetecilere yaptığı açıklamada, alınan beraberliğin kendilerini üzdüğünü, noksanları gördüklerini ve bugün yapılacak olan kritik toplantıda bazı radikal kararlar alabileceklerini söyledi.

Takımın aslında iyi oynadığını belirten Erkoç, şu ifadeleri kullandı:

"Uzun zamandır galip gelemiyoruz. İstediğimiz futbolu oynamamıza karşın ne yazık ki bazı bölgelerde eksik işler nedeni ile gole ulaşamıyoruz. Oyuncularımızda gördüğümüz şey beceriksizlik değil, öz güven eksikliğidir. Biz yönetim olarak bunun üzerinde duracağız. Takımımızın almış olduğu istenmeyen sonuçlar hocamız ile ilgili değildir. Hocamız elinden gelen çabayı özverili bir şekilde sarf etmektedir. Takımımızdaki aksayan noktalar bellidir ve biz de bu aksayan konular ile ilgili olarak gereken çözümü gerçekleştireceğiz. Önümüzdeki günlerde daha net şeyler söylemek mümkün olabilir."

Kaynak: AA / Yerel

Bayrampaşa Nazilli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title