Haberler

Nazilli Belediyespor, 5 Haftanın Ardından İzin Yaptı

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, 5 hafta aradan sonra izin yaptı.

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, 5 hafta aradan sonra izin yaptı.

Ligin dördüncü haftasında, 20 Eylül'de oynadığı Gölbaşıspor maçının ardından izin yapamayan Nazilli Belediyespor, ilk iznini hafta sonunda oynadığı Hatayspor maçının ardından yaptı. Siyah-beyazlı ekip bir günlük aranın ardından Altay ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Ligin dördüncü haftasında oynadığı Gölbaşıspor maçının ardından kupada Çankırıspor, ligde Kahramanmaraşspor, İnegölspor, Sarıyer ve Hatayspor ile karşılaşan Nazilli Belediyespor 22 günde 6 maça çıktı. Bu süre içerisinde izin yapamayan siyah-beyazlılar, Hatayspor maçı sonrası ilk kez izne çıktı.

Siyah-beyazlı ekibin Sportif Direktörü Orhan İbiş, "Hatay maçının ardından hazırlıklara başladık. Altay ile güzel bir derbi oynayacağız. Kazanmak için sahaya çıkacağız. Hatay maçında kaybettiğimiz 3 puanı telafi edeceğiz" dedi.

Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Ahmet Kazım Ertem ise, Hatayspor karşısında sergiledikleri kötü oyunu sindiremediğini söyledi. Ertem, "Hatay maçını geride bıraktık. Unutmamız gerektiğinin farkındayız. Ancak, bizim takımımız sahada kişiliksiz, kimliksiz oynamamalı" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gölbaşıspor Hatayspor Nazilli Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title