Haberler

Nazilli Belediyesinden Emekli-sen Derneğine Otobüs Desteği

Nazilli Belediyesi Türk Emeklileri Emekli-Sen Derneği’nin Nazilli Şubesi dernek üyeleri için düzenlemiş olduğu sosyal ve kültür gezisine otobüs desteğinde bulundu.

Nazilli Belediyesi Türk Emeklileri Emekli-Sen Derneği'nin Nazilli Şubesi dernek üyeleri için düzenlemiş olduğu sosyal ve kültür gezisine otobüs desteğinde bulundu.

Nazilli Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Emekli-Sen Derneği Nazilli Şubesi'nin düzenlemiş olduğu 2 gün 1 gecelik Gökova, Dalyan, Köyceğiz, Göçek, Kayaköy, Fethiye, Ölüdeniz, Kelebek Vadisi ve Saklıkent Kanyonlarını gezecek olan Emekli-Sen Derneği üyelerine ücretsiz otobüs desteğinde bulundu.

Nazilli Belediyesi bugüne kadar okullara, derneklere ve odalara verdiği desteğe bir yenisini daha ekleyerek Emekli-Sen Derneği Nazilli Şubesine ücretsiz otobüs vererek düzenledikleri sosyal ve kültürel gezilerine destek verdi. Türk Emeklileri Emekli-Sen Derneği Nazilli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Taş tarafından Nazilli Belediyesine gönderilen dilekçeyi karşılıksız bırakmayarak otobüsü üyelerin hizmetine tahsis eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Emeklilerin sıkıntılarına bir nebze de olsa yardımcı olabilmek adına Nazilli Belediyesi olarak üzerlerine düşen görevi yerine getirdiklerini ifade etti. Ömürlerinin yarısını çalışarak geçirdikten sonra emekli olan kişilerin sosyal ve kültürel anlamda hayatlarına renk katmaları taraftarı olduğunu belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık "Emeklilerin sosyal hayatlarını canlandırmak ve birlikte vakit geçirebilmelerini sağlamak amacıyla düzenledikleri sosyal ve kültürel gezilerine destek olabildiysek ve çorbada tuzumuz bulunduysa ne mutlu bize" dedi.

Geziye çıkar çıkmaz Nazilli Belediyesi tarafından kendileri için tahsis edilen otobüsün önünde çekildikleri fotoğraf ile Sosyal medya hesabı üzerinden teşekkürlerini sunan Emekli-Sen Derneği Başkanı Hüseyin Taş Kültürel ve Sosyal etkinliklerin her zaman destekçisi olan ve Emekli-Sen Derneği Nazilli Şubesi'nin her ihtiyacında yanlarında olup gerekeni yapmaya çalışan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve ekibine teşekkür etti. Başkanı Hüseyin Taş sosyal paylaşım hesabına "Emekli Sen Nazilli Şubesi'nin düzenlediği Fethiye gezisi başladı. bize otobüs tahsis eden Belediye Başkanımız Haluk Alıcık Başkanımıza çok teşekkür ediyorum" ifadelerini yazdı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Alıcık Nazilli Fethiye Gökova Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title