Haberler

Nazilli Belediyesi'nden Engelliler Derneğine Ücretsiz Araç Tahsisi

Nazilli Belediyesi, Nazilli Bedensel Engelliler Derneğine yaptıkları Selçuk Pamucak gezilerinde ücretsiz otobüs desteği sağladı.

Nazilli Belediyesi, Nazilli Bedensel Engelliler Derneğine yaptıkları Selçuk Pamucak gezilerinde ücretsiz otobüs desteği sağladı.

Nazilli Bedensel Engelliler Derneği'nin 9 Ağustos Pazar günü Selçuk Pamucak sosyal tesislerine düzenledikleri geziye Nazilli Belediyesi ücretsiz olarak tahsisi ettiği otobüs ile destek verdi. Dernek tarafından düzenlenen gezi için Nazilli Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Ayşe Hişil Çınkıt Nazilli Belediyesinden araç desteği talep etmesi üzerine Nazilli Belediyesi tarafından ücretsiz olarak tahsis edilen otobüs ile engelliler günü birlik gezilerini gerçekleştirdi. Nazilli Belediyesi ve Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a Nazilli Bedensel Engelliler Derneği adına teşekkür eden Dernek Başkanı Ayşe Hişil Çınkıt; "Üyelerimiz ile geçirdiğimiz bu güzel güne ücretsiz araç tahsisi yaparak destek olan Başkanımız Haluk Alıcık ve Nazilli Belediyesi'ne çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Engelli vatandaşların her zaman ihtiyaçlarını karşılamak için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Haluk Alıcık "Engelli kardeşlerimizin günü birlik gezilerine biz de bir nebze katkıda bulunduysak ne mutlu bize. Unutmayalım ki engelli olmak hayatın renklerinden güzelliklerinden faydalanmaya engel değildir. Her insan gibi onların da her şeyi yaşamaya hakları vardır. Unutmayalım ki hayatımızda en büyük engel düşüncede ve yürekte olan engellerdir. Engel SİZ olmazsanız, Engelsiz oluruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Alıcık Nazilli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title