Haberler

Nazilli Belediyesinden Aşure Hayrı

Güncelleme:

Nazilli Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla aşure hayrı düzenledi. Belediye meydanında kurulan stantlarda dev kazanlarda pişirilen aşureler, yaklaşık dört bin vatandaşa ikram edildi.

Nazilli Belediyesi tarafından belediye meydanında düzenlenen aşure hayrına Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Garnizon Komutanı Albay Ekrem Turan, Cumhuriyet Başsavcısı İlker Yazıcı, İlçe Emniyet Müdürü M.Ali Berksoy, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Baki Deniz, Milli Eğitim Müdürü Özcan Bilgi katılırken vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, kazanlar dolusu aşure kısa sürede tükendi.

'BİRLİK, BERABERLİK VE DİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN'

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, vatandaşlara aşure ikramını bizzat kendisi yaptı. Alıcık, yaptığı açıklamada; "Muharrem ayı bereket, rahmet ve feyzin bollaştığı bir aydır. Bizde Belediye olarak halkımıza aşure dağıtarak ikramımızı yaptık. Türk toplumunun yapısında var olan bu kadar çok malzemeden bu kadar güzel bir yemek çıkıyor. Biz millet olarak bu tür etkinliklere çok önem veriyor ve önemsiyoruz. Bilindiği üzere Muharrem ayında 10 peygamberimizin bolluk ve bereketi vardır. Allah onların bolluk ve bereketinden bizlere de nasip etsin. Birlik, beraberlik ve dirliğimizi daim kılsın. Meclis üyelerimiz, personelimiz ve vatandaşlarımızın manevi destekleriyle Mübarek Muharrem ayında halkımıza aşure ikram etmiş olduk. Herkesin Muharrem ayı mübarek olsun" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Alıcık Ekrem Turan Mehmet Okur Nazilli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title