Haberler

Nazilli Belediyesi Bakım Çalışmalarına Hız Verdi

Nazilli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yol ve kaldırım kenarlarındaki yabani otların temizliğini yapıyor.

Nazilli Belediyesi tarafından görüntü kirliliği oluşturan yabani otların temizliği yapılıyor. Özellikle işlek durumda bulunan büyük cadde bulvarların orta refüjler kaldırım yol kenarları ve 2015-2016 eğitim öğretim yılı başlamadan tüm okul çevrelerindeki yabani otlar kargılar tırpanlar ve ot biçme makineleri ile biçilerek temizleniyor. Okul dönemi başlamadan okul çevrelerindeki çalışmalar daha kapsamlı yürütülürken mahalle aralarındaki boş arsalarında yabani otları, sürgünleri, bordür diplerinden ve kaldırım taşları arasından çıkan otları da kazınarak temizleniyor.

İlçe genelinde yol kenarlarında yaz aylarında daha da artan otların temizlenmesi ile yol boyundaki görüntü kirliliğinin önüne geçilmesi ve 2015-2016 eğitim öğretim yılı başlamadan tüm okul çevrelerindeki yabani otların kargıların temizlenmesini hedeflediklerini belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık; "Belediye olarak Nazilli'nin bakımına ve çevre temizliğine özen gösteriyoruz. Nazilli temizlik konusunda örnek bir şehir olma yolunda ilerliyor. Yaz aylarında daha da artan otlar sıcakların etkisi ile kuruyor, çalılaşıyor. Doğal olarak yol kenarları, orta refüjer, kaldırım kenarları ve boş arsalarda görüntü kirliliği ve haşereler oluşuyor. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ve Park Bahçeler Müdürlüğü personellerimizce hummalı bir çalışma başlatarak öncelikle okullar açılmadan okul çevreleri ve okul yollarında görüntü kirliliğine sebep olan bu otların temizlenmesini sağlıyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nazilli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title