Haberler

Nazilli Belediyesi 11. Uluslararası 91. Yıl 5 Eylül Kutlamaları Festivali Başladı

Nazilli düşman işgalinden kurtuluşunun 91.yılı Nazilli Belediyesi 11.Uluslararası 5 Eylül kutlamaları festivali kortej yürüyüşü ile başladı.

Nazilli düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yılı Nazilli Belediyesi 11. Uluslararası 5 Eylül kutlamaları festivali kortej yürüyüşü ile başladı.

Nazilli Belediyesi Halk Oyunları ekibinin önderliğinde Nazilli Belediye Hizmet Binası önünde başlayan kortej yürüyüşüne yurtdışından ilçeye gelen Sırbistan, Gürcistan, Ukrayna, Acaristan ve Bursa'dan gelen ekipler ile Sayokan Nazilli Alplik Okulu da korteje eşlik etti. Atatürk Bulvarı'ndan Uzun Çarşı'ya girilerek devam eden kortej Nazilli'nin hareketli caddelerinden olan uzun çarşıda zaman zaman durarak gösteriler sundu. Nazilli Garnizon Komutanı Personel Albay Ekrem Turan, Nazilli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatih Demir ve Nazilli Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu Genel Koordinatörü Necdet Pekel'in eşlik ettiği kortej İstasyon Meydanı'nda sona erdi. Kortej yürüyüşünün ardından ise yerli ve yabancı halk oyunları ekipleri gösteriler sundu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gürcistan Nazilli Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title