Haberler

Nazilli Belediye Meclisi Haziran Toplantısı Yapıldı

Güncelleme:

Nazilli Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısı Nazilli Belediyesi Meclis toplantı salonunda Haluk Alıcık'ın başkanlığında gerçekleşti.

Nazilli Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısı Nazilli Belediyesi Meclis toplantı salonunda Haluk Alıcık'ın başkanlığında gerçekleşti.

Nazilli Belediye Meclisi Haziran 2014 dönemi olağan toplantısının 1. Birleşimi 5393 sayılı kanunun 20. Maddesi gereğince Çarşamba günü yapıldı. Belediye Meclisi toplantı salonunda Meclis Başkanı Haluk Alıcık'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 8 gündem maddesi görüşüldü. Meclis gündeminin ilk maddesi olan Karaçay Mahallesi 785 Ada üzerindeki bazı parsellerin kamulaştırılması görüşülerek oybirliği ile karara bağlandı. 5 Yıllık İmar ve Yatırım Programı Kamulaştırma dilimine ilave yapılması ve Yurt Binası Nev'inin değiştirilmesi maddeleri mecliste görüşülerek oybirliği ile kabul edildi. Meclis gündeminin 4. 'üncü maddesinde yer alan Nazilli Belediyesine ait düğün salonlarının tarifelerinin değiştirilerek artış sağlanması ve 5. 'inci medde olan Nazilli Belediyesinde sözleşmeli olarak çalışan personelin ücretleri de görüşüldü. Görüşmelerin yapıldığı 4. ve 5. Maddeler meclis üyelerinin oy birliği kararı ile kabul edildi. Haziran ayı 2014 dönemi olağan toplantısında görüşülerek oy birliği ile karara bağlanan 6. madde de ise Zafer Mahallesi ve Yeşil Mahallede kat karşılığı inşaat yapılması izni oldu. 2014 yerel seçimler ile 6360 sayılı kanun maddesi gereği Mahalleye dönüşen Köy arazilerinin satışa sunularak gelire dönüştürülmesi oybirliği ile karara bağlanmasından sonra, meclis gündeminin son maddesi olan ve Belediye Kanunu kapsamında yer alan en az üç en fazla beş kişiden oluşan İhtisas Komisyonu oluşturulmasına oy birliği ile karar verildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Alıcık Karaçay Nazilli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Bugün Star TV'de Görümce filmi ekranlara geliyor. Filmin başlamasıyla birlikte izleyiciler, Görümce nerede çekildi? Hangi il ve ilçede çekildi? Görümc ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title