Haberler

Nazilli Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantısı Gerçekleştirildi

Nazilli Belediye Meclisi’nin Ekim ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın başkanlığında belediye meclis salonunda yapıldı.

Nazilli Belediye Meclisi'nin Ekim ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın başkanlığında belediye meclis salonunda yapıldı.

Belediye Meclisi Ekim 2016 dönemi olağan toplantısının 1. Birleşimi 5393 sayılı kanunun 20. Maddesi gereğince Belediye Meclis toplantı salonunda Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın başkanlığında yapıldı. 7 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlandığı meclis toplantısı, - 16 Ekim 2016 günü yapılacak olan 5. Geleneksel Rahvan At Yarışı Festivali için görüşmelerin yapılması ile başlandı. Görüşme sonucu Oybirliği ile At Yarışı Festivalinin detayları meclis üyelerince kabul edilirken, Köy taşınmazlarının Ziraat Odası kayıtları için Belediye Başkanı H.Haluk Alıcık'a yetki verilmesi görüşüldü. İkinci maddede yer alan kayıtları için Belediye Başkanı H.Haluk Alıcık'a yetki verilmesi oy birliği karara bağlandı.

Ocaklı Mahallesindeki taşınmazın Nazbel Ltd.Şti.'ye ayni sermaye aktarımı olarak verilmesinin de görüşülerek oybirliği ile kabul edildiği meclis toplantısında Dallıca Mahallesindeki taşınmaz üzerinde sosyal konut projesi yapılması ve tüm iş, işlemler için Belediye Başkanı H.Haluk ALICIK'a ve Encümene yetki verilmesine oy birliği ile karar verildi. 5. Maddede yer alan Nazbel Ltd.Şti.'nin isminin açılımlı olarak düzeltilmesi yine meclis üyelerinin oy birliği ile kabul gördüğü toplantının sondan bir önceki maddesinde yer alan 2017 yılı bütçesinin Komisyona Sevki oy birliği ile kabul edildi. Meclis toplantısının son maddesindeki İsabeyli Mahallesindeki 3567 Parselin bina cephelerinin 75.metre olarak bloklara teşkil etmesi görüşülmek üzere meclise sunuldu. Yapılan görüşme sonu 7. Madde oy çokluğu ile karara bağlandı - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Alıcık Nazilli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title