Haberler

Nazifoğlu Olağanüstü Kongredeki Olumsuzluk Futbol Takımızı Etkiler-3-

Nazifoğlu Olağanüstü kongredeki olumsuzluk futbol takımızı etkilerGörünüşe göre Riekerink ile uzun yıllar beraberizYayın ihalesinde Fenerbahçe'nin görüşünü destekliyorumGalatasaray'da Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Levent Nazifoğlu Trabzonspor maçı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

Nazifoğlu Olağanüstü kongredeki olumsuzluk futbol takımızı etkiler

Görünüşe göre Riekerink ile uzun yıllar beraberiz

Yayın ihalesinde Fenerbahçe'nin görüşünü destekliyorum

Galatasaray'da Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Levent Nazifoğlu Trabzonspor maçı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Nazifoğlu 22 Ekim'de yapılacak Riva ve Florya'nın satışı ile ilgili kongrenin çok önemli olduğunu ve kongreden çıkacak sonucun futbol takımını etkileyeceğini ileri sürdü. Nazifoğlu satışa karşı çıkan görüşlere yönelik ise Orası satılmasın burası satılmasın. Peki bunun karşılığında başka teklifiniz var mı Ben şahsi olmasa da futbol takımı bu işten etkilenecek. Çünkü ödemeler buraya bağlı. Takımımız şampiyonluğa giderken buradan çıkan olumsuz karar futbol takımını olumsuz etkileyeceği fikrindeyim diye karşılık verdi.

Basın mensuplarının çeşitli sorularını yanıtlayan Nazifoğlu şu açıklamalarda bulundu.

DE JONK HAFİF BİR LİGDEN GELDİ O YÜZDEN ZORLANIYOR

Galatasaray'ın Amerika Ligi'nde transfer ettiği Hollandalı oyuncu de Jonk ile ilgili soruya ise Nazifoğlu ilginç bir karşılık verdi. de Jonk oynayabilecek durumda. Açıkca şunu söylerim; Amerika'daki ligin temposu bizim lige göre çok daha düşük. Oradan buraya gelince adalelerinde zorlanma oldu. Sağlık ekibimizle bu yüzden de Jonk'u ayrı bir kontrole aldık ve adale yapısınnın yeniden güçlenmesi için bir tedavi uygulandı. Artık bir sıkıntı yok, oynayacak duruma geldi.

OYUNCULARIMIZ SAKATLANIYOR FEDERASYON İLGİLENMİYOR BİLE

Galatasaraylı oyuncuların Milli takımlarda çok sayıda sakatlık yaşadığının hatırlatılması üzerine Levent Nazifoğlu, TFF'nin tutumunu eleştiren bir açıklama yaptı.

Milli maçta sakatlanan oyuncularla ilgili yapılacak bir şey yok. Ayrıca Milli Takıma yolluyoruz oyuncuyu, sakatlanıyor ve Milli Takımlardan sonra hiç kimse ilgilenmiyor. Orada sakatlanan sporculara da federasyonların her türlü ilgisinin olması lazım. FIFA'nın bu konuda bir yaptırımı var ama bunu elde edebilmek için bıktırıcı bir süreç var. Sigthorsson'un sakatlığı da düzelmek üzere. Gerisi hocanın tatlı problemi. Hocamız da memnun sakatların dönmesinden. Lig uzun başka sakatlıklar da olacak. Eğer olmaz ise bu kadro zenginliği bizim istediğimiz bir şey. Sneijder ise tedavisini Hollanda'da sürdürüyor. Bu akşam burada olacak. Sneijder'le ilgili doktordan aldığım izlenim yarım devre de olsa oynayacak olması.

OLAĞANÜSTÜ KONGRENİN SONUCU TAKIMIMIZI ETKİLER

Galatasaray'ın önümüzdeki Cumartesi günü gideceği olağanüstü kongrenin sonucunun çok önemli olduğunu da vurgulayan Nazifoğlu bu konuda ise şu konuşmayı yaptı

Genel Kurul'dan onay çıkmaz ise biz de bundan iyi etkilenmeyiz. Onu çok rahatlıkla söyleyebilirim. Burada bazı problemler var. Biz ayın 22'sini bekliyoruz. Şu anda şampiyonluğa gidiyoruz ve bir beklenti var. Evet hiçbir şey satılmasın ama yapılması gereken zorunluluklar da var. Şimdi satılmasın diyen kişiler onun karşılığında bir şeyi koymaları gerekiyor. Kangren olmuş bir borç var. O olmasın, bu olmasın, sattırmam ile bu işler olmaz. Artık Galatasaray'ın çaresi yok. Takımızın ödemeleri de buna bağlı.

BRUMA 50 MİLYON EURO DEĞERİ HER HAFTA ARTIYOR

Bruma'ya teklif gelirse satılır mı şeklindeki soruya ise Sarı Kırmızılı yönetici şu açıklamayı yaptı

Bruma ile ilgili bir stratejimiz var. Basın organlarında bazı haberler var. Bizim harcama kotamız dolmadı. Bruma ve Muslera ile ilgili başka kulüplerden teklifler var. Gelsinler istesinler görelim bakalım. Biz şampiyonluğa oynuyoruz. Kolay değil bizden oyuncu olmak. Bruma için 15 milyon Euro'dan başladık her hafta gol atıyor artık 50 milyon euroya çıkarız.

TEKNİK KADRONUN İŞİNE KARIŞMIYORUZ

Takımımız bazen maç içinde ilk yarı ve ikinci yarıya göre değişiklik gösteriyor. Bunu psikolojik olarak görüyorum. Bazen yenilen gole göre maçın gidişatı da değişebiliyor. Bunu teknik kadro ile de görüşüyoruz. Biz kesinlikle teknik kadrosunun işine karışmıyoruz ama fikir alışverişi yapıyoruz. Takımımız kesinlikle bu psikoljik eşiği de aşacak iyi futbolu geniş zamana yayacağız.

Transfer politikamız Ocak'ta başlayacak. Bugünkü şartlar gün geldiğinde değişebilir. Şu anda hiçbir mevkide kararlı değiliz ve vereceğimiz bilgiler sihhatlı olmaz. Kaç transfer yaparız belli değil. Adam almak için adam almayız. Performansı yüksek uygun fiyatta bir oyuncu bulursak alırız.

YAYIN İHALESİNDE FENERBAHÇE'NİN GÖRÜŞÜNÜ DESTEKLİYORUM

Yayın ihalesinde benim şahsi görüşüm Fenerbahçe'nin görüşü ile aynı. Hep bize algı operasyonu yapıldı. Yayıncı kuruluş size fazla para veriyor diye. Şimdi görüyoruz ki 600 milyon Euro civarında teklifler varmış. Yayıncı kuruluşuyla ilgili bizim problemlerimiz var. Galatasaray doğranıyor. Yayıncı kuruluşta 2 Beşiktaşlı'nın olması bizi doğruyor. Beşiktaş maçındaki bir hata, o olabilir diye geçiştiriliyor. Oradaki bir arkadaş Galatasaray düşmanıdır. O yapının değişmesi lazım.

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin daha fazla katma değer verdiği ortada. Ama bu lig sadece Galatasaray ile Fenerbahçe'den ibaret değil. diğer kulüplere de haksızlık olmaması lazım. Bir hakkaniyet sağlanması gerekir.

BÖYLE GİDERSE RİEKERİNK İLE UZUN YILLAR BERABERİZ

Daha önce de Riekerink'den biz çok memnunuz. Ama Riekrink'in görevi ile konuşmak için daha çok erken. Herşey başarıya endeksli. Benim de Riekerink de kalması başarıya endeksli. Ama görünen o ki; uzun yıllar Riekerink ile devam edeceğiz. Muslera ya da Bruma'yı satmayı kesinlikle düşünmüyoruz teklifler geliyor. Kar etmesi gereken bir kurum ama aynı zamanda başarılı olması gereken bir camiayız. Bize yüksek paralar da verseler oyuncu satamayız çünkü şampiyonluk daha önemli. Kar zarar hesabını yaparken aynı zamanda çok başarılı olmamız gerikyor. Şampiyonluğa giderken biz hiç bir oyuncumuzu satmayacağız.

Takım 11 kişi, yedekleri ile beraber bütün bir takımız. Bazı maçlarda öne çıkan arkadaşlarımız oluyor. Ama bir futbolcuyu diğerlerinden ayırt edemeyiz.

Yarın Florya Galatasarayl Store'da imza günü düzenliyoruz. Selçuk İnan, sneijder, Bruma, Hakan Balta, Muslera katılacak bu imza gününe.

Bu hafta bizim için çok önemli bir hafta. Önemli bsir virajı dönmemiz gerikiyor. Taraftarlarımızı bütün zorluklara rağmen stadımıza bekliyoruz. Onlarsız olmuyor. Şu an birinci sıradayız.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Galatasaray Trabzonspor Fenerbahçe Bruma Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title